Windows 8.1 Industry Pro Ve Kurulum

Burak Tüzün

Kilopat
Katılım
3 Aralık 2013
Mesajlar
1.293
Yer
Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, siparişini verdiğim msata SSD yarın geliyor. Temiz bir kurulum yapacağım fakat bir kaç sorum var. BF4, BF3 ve Crysis 3 şuan kullandığım HDD içerisinde yüklü. Format esnasında HDD'yi de formatlamak istiyorum. Fakat yalnızca işletim sistemi ve BF4'ü SSD'ye kurmak istiyorum. BF4 de yaklaşık 56Gb olduğu için, tekrar indirmeme gibi bir şansım var mı? Veri aktarımını nasıl yapabilirim? Yoksa, tertemiz bir kurulum yapmak için komple formatlamalı mıyım?
Birde, Windows 8.1 Industry Pro oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyormuş, öyle duydum. Bilgisi olan var mı? Kullanan varsa tavsiye eder mi?
 
Harici disk veya +60 Gb bellek olmadığı için bunu yapamayacağım. Neyse, sanırım temiz bir kurulum yapacağım. Industry Pro sorusu geçerliliğini korumakta... :)
 
Ben eski bilgisayarımda yaklaşık 2 ay, yeni bilgisayarımda da 20 gündür kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkardığını görmedim. Zaten bu Windows sürümü Takvim gibi şeylerin gelmediği bir sürüm. Geri kalanı aynı diye biliyorum. Hatta bu yüzden daha stabil deniyordu.
 
Aynen. Ben de öyle yaptım zaten. Recep Abi'nin hazırladığı UEFI Windows kurulum rehberini adım adım takip ettim. O şekilde sorunsuz oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı