Windows 8.1 internet bağlantısı yok

Bende de oluyordu. En güvenilir yöntem harici bir internet kartı ya da Ethernet bağlayıp Wi-Fi sürücüsünü güncelleyin.

Daha uğraşmana gerek yok benim verdiğim linkten LAN driverıni indirerek kurun sorun çözülecektif

Aygıt Yöneticisine girip Diğer Aygıtlar kısmında var ise "Ağ Denetleyici" yazan cihazın Donanım Kimliğini paylaşın buluruz sürücü.

Yapamadım ağ denetleyici diye bir şey yok zaten ben bilgisayardan pek anlamam acaba Windows 8.1'i baştan tüm güncelleştirmelerini yaparak yüklersem sorun çözülürmü cünkü benim inteenetim sürekli kesildiğinden Windows'u yüklerken internetsiz kurmuştum internetli kurarken internet kesilirse dosyarım gider diye korkmuştum acaba şimdi Windows 8.1'i güncelleştirmeleriyle birlikte yeniden kurarsam sorun çözülür mü?

Tüm güncellemeleri yapın niye yapmadınız diyeceğim internet yokmuş. Ethernet varsa ethernet ile internete bağlanıp güncellemeleri yüklemeye çalışın.
Eğer tüm güncellemeler yapılırsa sorun çözülürmü çünkü boşuna internet harcamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…