Windows 8.1 internet bağlantısı yok

Merhaba bugün Windows 8.1'i kurdum ve tek sorun internet sorunuydu bunu ınternet'te araştırdım ve bayağı sıkça olan bir şeymiş. Bazı videolar izledim sitelerde dolaştım ama sorunu çözemedim. Acaba bunun nedenini ve sorununun çözümünü bilen biri varsa bana söyleyebilir mi? Çünkü Windows 10'dan performansım çok düşük diye Windows 8.1'e geçtim, ve performansı bayağı iyi olsa da internet bağlanamadığım için Windows 10'a geri geçmek istemiyorum. Mutlaka bir çözümü vardır diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum.

Bende de oluyordu. En güvenilir yöntem harici bir internet kartı ya da Ethernet bağlayıp Wi-Fi sürücüsünü güncelleyin.
 
Aygıt Yöneticisine girip Diğer Aygıtlar kısmında var ise "Ağ Denetleyici" yazan cihazın Donanım Kimliğini paylaşın buluruz sürücü.

Yapamadım ağ denetleyici diye bir şey yok zaten ben bilgisayardan pek anlamam acaba Windows 8.1'i baştan tüm güncelleştirmelerini yaparak yüklersem sorun çözülürmü cünkü benim inteenetim sürekli kesildiğinden Windows'u yüklerken internetsiz kurmuştum internetli kurarken internet kesilirse dosyarım gider diye korkmuştum acaba şimdi Windows 8.1'i güncelleştirmeleriyle birlikte yeniden kurarsam sorun çözülür mü?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı