Windows 8.1 İnternet sorunu

• Konuyu başlatan Siya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 6.998

Siya

Megapat
Arkadaşlar dün Windows 8.1 yükledim ilk defa ancak bir sorun var ve hala çözemedim. Bilgisayarım masaüstü olduğundan wireless adaptörü kullanıyorum ve adaptörümün kendi cdsinden yüklemek istedim driverını ancak en yüksek Win7 uyumluymuş. Ben de başka Win 8.1 driverını bulmaya çalıştım ''realtek wireless driver windows 8.1'' yazdım 2-3 tane bulup indirdim ve flash disk ile kendi bilgisayarıma attım sonra da yükledim ama yine çalışmadı. Sağ altta kablosuz ağ işareti çıkmıyor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 driverını orjinal sitesinden indir kur. O da çalıştırır.

Ürünün cdsinde var zaten Win7 driverı ancak setupını açınca İngilizce error veriyor ''sisteminizle uyumlu değildir'' gibi. Adaptörün tam modeli Everest EWN-519. Kutusunun üzerinde de en fazla Win7 resmi var acaba Win8 uyumlu değil mi bu? Yeni bir adaptör mü almak lazım.

Windows 8.1 yükledikten sonra güncellemelerin tümünü yaptın mı? Cihazı pc kasasının arka kısmındaki USB soketine tak, makineyi yeniden başlat. Windows Update aç tüm güncellemeleri (diğer sekmedekiler dahil) yükle tekrar yeniden başlat. Bunu her seferinde 'hiç bir güncelleme bulunamadı' diyene dek tekrar edeceksin.

- - - Güncellendi - - -

'Kablosuz Internet Hizmetini' açmayı (Hizmetler/ services) da unutma.

fd_zpsf09b7b69.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı