Windows 8.1 İrql Not Less or Equel Hatası

vexin

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba. Freedos uzerine win 8. 1 yukledim. Ardindan tp link wn722n usb yi taktim ve driver i yukledim. Yukleme bitince restart etti ve pc tekrar acildiginda irql not less or equel hatasi verdi, sonra Otomatik onarim ekrani geldi. Tekrar acildi yine uzgun suratli ekran geldi. Ardiindan yine onarim ekranindan gelismis secenekler dedim ve eksikleri yukledim. Duzeldi, bu sefer m.ustune gelince anakart ve ekrankarti driverlarini yukledim, ardindan internete baglanmak icin yine tp link i yukledim yukarida yazdigim hatalar tekrarlandi. Win 8.1 64 bit icin olan driver i buldum yukledim. Yine uzgun suratli ekran cikti. Arkadaslar cildiracagim daha yeni toplattigim bir pc, windows orijinal, sistem su:

intel i 5 4590 3.3 ghz socket 1150 6 mb 22 nm 84 w
asus h97m e h97 ddr 3 socket 1150 ob vga anakart

Usb nin isigi bile yanmiyor. Guvenli modda baslatip yaptim yuklemeleri yine uzgun suratli ekran. Bunu yazdigim PC nin klavye kotu yazi karisik olduysa kusura bakmayin, (yonetimden anlayis bekliyorum) ne olur yardim edin, hic hakim degilim bu konulara. 20150626_183243.jpg 20150626_183303.jpg .

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle alakanız için teşekkür ederim. Windows orijinal, Bimeks'ten internet aracılığı ile aldım. Sorun kısmen çözüldü gibi ama yine de arada kopuyor internet. Şöyle ki;

1. Windows 8.1 64 bit için Intel Pro/Set Kablosuz yazılım Wireless 16,1,1 indirip kurdum.
2. Ardından daha önce defalarca kurup, yukarıdaki mavi ekranları almama sebep olan Tp link usb wireless'ın, TL-WN722n-v1 modelin 18.09.2014 tarihli driver'ını kurdum. Önemli Not: Aygıt yöneticisinden USB 2.0 ı bulup (sarı inlem işareti de vardı zaten malumunuz) driver bul deyip indirdiğim driver'ı gösterdim.

Hiç beklemiyordum ama sorun çözüldü gibi, tekrar edeyim hala kopmalar var, tedirginim açıkçası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00