Merhaba Windows 8.1 ISO dosyasını 4 GB flash belleğe (3.72 kullanılabilir) nasıl sığdırabilirim? Birkaç kez denemeye çalıştım Rufus ile başlat seçeneğine tıkladım ama alan yetersizliğinden dolayı işlem başlatılamadı. Bunun başka bir yolu var mı?
Merhaba Windows 8.1 ISO dosyasını 4 GB flash belleğe (3.72 kullanılabilir) nasıl sığdırabilirim? Birkaç kez denemeye çalıştım Rufus ile başlat seçeneğine tıkladım ama alan yetersizliğinden dolayı işlem başlatılamadı. Bunun başka bir yolu var mı?
Sığdırılmaz fakat üstünde oynanmış, birçok hizmeti silinmiş modifiyeli Windows ISO dosyalarının boyutu daha düşük olabilir. Onlardan yazdırmayı deneyebilirsiniz ama güvenilirliği düşündürür.
Sığdırılmaz fakat üstünde oynanmış, birçok hizmeti silinmiş modifiyeli Windows ISO dosyalarının boyutu daha düşük olabilir. Onlardan yazdırmayı deneyebilirsiniz ama güvenilirliği düşündürür.
32 bit desteği olmayan programlarda sorun olabilir.
İşte güvenirlilik yüzünden kararsız kaldım. 8.1 kullanıyorum Format atıp tekrar kurmak istiyorum bir çok sürücü yüklenmiyor ve windows da tam yüklenmemiş
NTLite ile bir deneyin, belki 700-800 MB yer azaltabilirsiniz ISO dosyasında. Onu da tercih etmezseniz Windows 8.1 Embedded Industry Pro var, x64 versiyonu 3.4 GB.
Windows Embedded 8.1 Industry, Windows 8.1'in özelliklerini perakende, üretim, sağlık hizmetleri vb. sektörlerdeki sınır cihazlarda kullanılacak şekilde genişletmektedir.
www.microsoft.com
Ya 32 bit Windows 8.1 tercih edeceksiniz, ya da 64 bit Windows 8.1 Embedded Industry Pro kullanacaksınız. 8.1'e entegre aşırı software yok. Şu zamana kadar Windows 8.1 x64 ISO'yu 3.9 GB'dan 3.0 GB'a düşüren babayiğit görmedim.
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...