Microsoft'un kendi sitesinde vermiş olduğu Windows 8.1 ISO dosyasını Rufus aracılığıyla USB içine aktarıp daha sonra bu USB ile temiz kurulum yapmam mümkün mü? Sanırsam sistem dosyaları bozuldu ve ISO dosyası ile format atıp düzeltmek istiyorum.
Ben yaptım sıkıntı yok.Microsoft'un kendi sitesinde vermiş olduğu Windows 8.1 ISO dosyasını Rufus aracılığıyla USB içine aktarıp daha sonra bu USB ile temiz kurulum yapmam mümkün mü? Sanırsam sistem dosyaları bozuldu ve ISO dosyası ile format atıp düzeltmek istiyorum.
Evet mümkün. Fakat bunu hazırlayarak gelişmiş seçeneklerden onarımda yapabilirsiniz.Microsoft'un kendi sitesinde vermiş olduğu Windows 8.1 ISO dosyasını Rufus aracılığıyla USB içine aktarıp daha sonra bu USB ile temiz kurulum yapmam mümkün mü? Sanırsam sistem dosyaları bozuldu ve ISO dosyası ile format atıp düzeltmek istiyorum.
Teşekkür ederim .Tabiki mumkun. Bilgisayarinizi USB ile boot edeceksiniz sadece.
Teşekkür ederimEvet, yapabilirsin.
Teşekkür ederimTabii ki mümkün. Zaten temiz kurulum dediğimiz işlem böyle yapılıyor.
Teşekkür ederimTabii ki mümkün. Zaten temiz kurulum dediğimiz işlem böyle yapılıyor.
Tabii ki mümkün. Zaten temiz kurulum dediğimiz işlem böyle yapılıyor.
Teşekkür ederimBen yaptım sıkıntı yok.
Temiz kurulum daha iyi olur sanki virüsler de var çünkü ve üşengeç biri olduğum için tam tarama yapmaya üşeniyorumEvet mümkün. Fakat bunu hazırlayarak gelişmiş seçeneklerden onarımda yapabilirsiniz.
Temiz kurulum daha iyi olur sanki virüsler de var çünkü ve üşengeç biri olduğum için tam tarama yapmaya üşeniyorumEvet mümkün. Fakat bunu hazırlayarak gelişmiş seçeneklerden onarımda yapabilirsiniz.
AHAHAHAH hocam yeni başladımda çözmeye çalışıyorum forum olaylarınıHocam niye 5 kere etiketlediniz?![]()
Hoşgeldiniz hocam. Bakarsınız seneye: "Windows 8.1 konusuyla girdiğim foruma..." diye konuya başlarsınız.AHAHAHAH hocam yeni başladımda çözmeye çalışıyorum forum olaylarını
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.