Bu konuda Single language var daha hafif.Dostlar elinde 8.1 ISO olan varsa atarsa sevinirim. Eski bir PC var ona kurmak icabediyor.
Galiba Windows 8.1 kurulmamasını istiyor.Kurma lütfen, onun yerine Mint XFCE gibi hafif Linux dağıtımlarından kur.
Ama "Yok, ben inatçıyım." diyeceksen al sana Windows 8.1 ISO'su.
![]()
Windows 8.1 Turkish ISO [x86 & x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Windows 8.1 Key : FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3Windows 8.1 Professional Key : GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9archive.org
Mesela ben kurmak isterim ama VM çalıştırıyorum PC de sıkıntı oluşturmuyor mu?Kurma lütfen, onun yerine Mint XFCE gibi hafif Linux dağıtımlarından kur.
Ama "Yok, ben inatçıyım." diyeceksen al sana Windows 8.1 ISO'su.
![]()
Windows 8.1 Turkish ISO [x86 & x64] : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Windows 8.1 Key : FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3Windows 8.1 Professional Key : GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9archive.org
Bildiğin ISO dosyası, ister Rufus'la yazdır sisteme kur ister VM aç.Mesela ben kurmak isterim ama VM çalıştırıyorum PC'de sıkıntı oluşturmuyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.