Windows 8.1 ISO dosyası

Furkan_R4KT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd
Arkadaşlar bilgisayarın işletim sistemi çökmüştü. Bilgisayarcıya getiremedim telefondan USB hazırladım Windows olmadı Zorin OS'u yükledim şimdi Windows'a geçeceğim.
Windows 8.1 ISO dosyasına ihtiyacım var.
3GB RAM
ATI Radeon X1550
Intel Core 2 Duo
230GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıda yer alan linkten kurabilirsiniz.

Aşağıda yer alan linkten kurabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Peki bu sisteme önereceğiniz Windows 8.1 sürümü var mıdır?

Çok teşekkürler. Peki bu sisteme önereceğiniz Windows 8.1 sürümü var mıdır?

En hafif olan Home sürümünü kurmanızı öneririm. Pro'da günlük kullanımda işe yaramayacak araçlar bulunduğundan Home en mantıklısı.

En hafif olan Home sürümünü kurmanızı öneririm. Pro'da günlük kullanımda işe yaramayacak araçlar bulunduğundan Home en mantıklısı.

Çok teşekkürler Windows 8.1 Home sürümünü kuracağım ancak ISO dosyası bulamadım. Sizin gönderdiğiniz linkte de indirme yeri yok maalesef ki.

Düzenleme: Download Windows 8.1 Disc Image (ISO File)

Microsoft'un kendi sitesinde sadece Pro var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'tan indirecekseniz aşağıdaki sekme kısmından Single Language indirin, o en hafifi.

1631259943117.png

Sosyal'den indirecekseniz de aşağıda gördüğünüz gibi sağ üstte "İndir" butonu var. Onu kullanabilirsiniz.

1631260017781.png

Sosyal'deki ISO hepsi bir arada olan ISO paketi. USB'den boot ettikten sonra yüklemek istediğiniz sürümü seçiyorsunuz. Bu durumda istediğinizi kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı