Windows 8.1 iyi mi?

Örneksiz konuşmayın diye böyle ifade atılıyor. Bir çok uygulama ve oyuna örnek verin. Sık yaşanan bir şeyse genelde insanlar haberdardır ve beğeni ifadesi atarlar.
Sorun yaşadığım uygulama ve oyunları hatırlamıyorum ezberleyipte gelip burda örnekleri sayamam.Yazdığım arkadaşta kısa ve öz cevap yazmak istemiş.Ama bazen örnek ve açıklama isteyen kişiler için yazmaya değmiyor attıkları ifadelerden.Birde arkadaştan cevap bekledim sizden cevap gelmiş.

Sorun yaşadığım uygulama ve oyunları hatırlamıyorum ezberleyipte gelip burda örnekleri sayamam.Yazdığım arkadaşta kısa ve öz cevap yazmak istemiş.Ama bazen örnek ve açıklama isteyen kişiler için yazmaya değmiyor attıkları ifadelerden.Birde arkadaştan cevap bekledim sizden cevap gelmiş.
Çünkü bende katılmıyorum. Dx12 gerektiren oyunlar ve doğrudan W10 altına destek vermeyen uygulamalar haricinde bir sorun yaşamadım 8.1'i kullandığım süreçte. Ben ifade atmadım sadece.

Sağ olun Başta Windows 10 Home kurup sanal makineden 8.1 denerim. Çözüldü

Windows 8.1 güzel mi? Windows 10 ile aralarında ne gibi farkla olduğunu merak ediyorum.

Ben Windows 10'dan 8.1'e USB'siz geçtim mesela format hataları hariç bir sorunum yok driver desteği olduğu için seviyorum 8.1'i haberin olsun daha dün bugün 2 güncelleme yapıyorum ve 2023'te desteği bitiyor şunun şurasında ne kaldı 2023'e ya da az önce fark ettim DxDiag'da Windows 10'da 9.0 DirectX desteği vardı şu an sadece 10.0 ve 10.1 var.

Sosyal yine insanın aklı ile alay ediyor. 8.1'i soran kişinin bilgisayarı maksimum 2015 model civarıdır gücü de maksimum orta seviyededir. Gelip oyunlarda sorun yaşayabilirsin yazmışlar. Adamın oyun oynayacak sistemi olsa 8.1 mi kurar diye hiç düşünmüyorlar sanırım.

Konuya dönecek olursak 2012-13 model bir laptopta 4GB RAM ve HDD ile çok rahat kullanırken HDD teklemeye başladı ve bende RAM ve SSD yükseltmesi ve bakım yaptım ve 10 kurdum ama bi ağırlık vardı evet PC hızlı açılıyordu hızlı tepki veriyordu ama sanki bi hantallığı vardı ve ısınıyordu. Ben de geri 8.1'e döndüm artık kesin olarak 8.1'in o laptop için biçilmiş kaftan olduğunu anladım. Bilgisayar daha hızlı ve daha seri hâle geldi yaklaşık 7 saniyede masaüstüne geliyorum ve ısınma da w10'a göre çok daha azdı -bazı zamanlar fan açmıyor-. Sonuç olarak eski bir alt orta seviye laptopun varsa 8.1 kullanmanı tavsiye ederim.

Sosyal yine insanın aklı ile alay ediyor. 8.1'i soran kişinin bilgisayarı maksimum 2015 model civarıdır gücü de maksimum orta seviyededir. Gelip oyunlarda sorun yaşayabilirsin yazmışlar. Adamın oyun oynayacak sistemi olsa 8.1 mi kurar diye hiç düşünmüyorlar sanırım.

Bunun sadece sistem ile de ilgisi yok. Belki sevdiği için kuruyordur. Görünümünü vesaire beğeniyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı