Windows 8.1 Karanlık Moda Sahip mi?

cgokhan03

Centipat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar, Windows 10 kullanıyordum fakat oyunlarda ciddi anlamda performans düşüşü yaşadım ve bu yüzden 8.1'e geri dönüş yaptım. Windows 10 karanlık moda gözüm alıştığı için çok parlak geliyor. Dosya gezgininde Windows 10'da olduğu gibi arka planı koyu yapmanın bir yolu var mı? Bilgisayarı genelde gece kullandığım için çok ışık gözümü aldı.

Var buna bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu insanlar nasıl Windows 10'a Windows 8 diyebiliyorlar. İçine hiç bakmadım özür dilerim.

Hocam nette çok var bu gibi Windows 10 koyu modu açıp oldu diyorlar. Windows 8.1'de yok bu özellik bunlardan çok denk geldi izledim ama çözüm değil. Şu tema yapanlar var ya tüm ayarları değiştiriyorlar o gibi bir şey lazım sanırım bana.

Hocam nette çok var bu gibi Windows 10 koyu modu açıp oldu diyorlar. Windows 8.1'de yok bu özellik bunlardan çok denk geldi izledim ama çözüm değil. Şu tema yapanlar var ya tüm ayarları değiştiriyorlar o gibi bir şey lazım sanırım bana.

Hocam karanlık mod için tek çare Windows 10 dur. Benim sistemimde bile Windows 10 kurulu.

2011 model Acer Aspire 5749Z:
2 GB RAM DDR3 1333 MHz
Intel Pentium B960 2.20 GHz X64 işlemci
298 GB HDD 5400 RPM Toshiba MK3259GSXP
Windows 10 Home kurulu.

Eğer daha yüksek sisteminiz varsa tavsiyem Windows 10 kurun. Ben bu sisteme bunu kurdum. Ummadığım kadar normal çalışıyor. Oyun oynamak eziyet olur ama benim sistemim bile Windows 10 normal çalıştırıyor. 🙂

Hocam karanlık mod için tek çare Windows 10 dur. Benim sistemimde bile Windows 10 kurulu.

2011 model Acer Aspire 5749Z:
2 GB RAM DDR3 1333 MHz
Intel Pentium B960 2.20 GHz X64 işlemci
298 GB HDD 5400 RPM Toshiba MK3259GSXP
Windows 10 Home kurulu.

Eğer daha yüksek sisteminiz varsa tavsiyem Windows 10 kurun. Ben bu sisteme bunu kurdum. Ummadığım kadar normal çalışıyor. Oyun oynamak eziyet olur ama benim sistemim bile Windows 10 normal çalıştırıyor. 🙂
sistemim iyi de oyun oynayamıyorum ya fps düşüşleri oluyor.

İntel i7-3537u, Nvidia GeForce 720m ekran kartı, 250GB SSD, 8 GB Ram var da arka planda telemetry çok fazla çalıştırıyor bir de ram falan çok tüketiyor alışamadım win8.1 iyiydi :)

Sistemim iyi de oyun oynayamıyorum ya FPS düşüşleri oluyor.

Intel i7-3537U, NVIDIA GeForce 720M ekran kartı, 250GB SSD, 8 GB RAM var da arka planda telemetry çok fazla çalıştırıyor bir de RAM falan çok tüketiyor alışamadım Win8.1 iyiydi :)

Fark ettiniz mi laptopumun işlemcisi 2.nesil sizinki bir önde 3 nesil işlemci bu arada abimin laptopta da aynı i7 var. Windows 10 sizde çok iyi çalışır. Oyun için 8'e geçmek sanki biraz hata gibi. Yinede sizin kararınız. Kolay gelsin. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı