Windows 8.1 Kernel Power Hatası

aRaSs

Kilopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar . Dün harddisk imde birçok hata olduğu için yeni bir SSHD diske geçiş yaptım . Yaptıktan sonra temiz olarak Win 8.1 kurdum . Ancak bilgisayar nedensiz ve ani bir şekilde yeniden başlatmaya başladı . Tabi önce mavi ekran hatası oluyor sonra yeniden başlıyor ilk önce boot edemiyor anladığım kadarıyla harddiski görmüyor . Sonra kapanıp tekrar açılıyor ve masaüstüne dönüyorum.
Olay günlüğünde sorunu buldum . Sorun Kernel Power hatası olarak geçiyor . Olay kimliği 41 görev kategorisi 63 . Recep hocam yardımlarınızı bekliyorum . Ayrıntılı hatanın Xml görüntüsü ise budur .

- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />
<EventID>41</EventID>
<Version>3</Version>
<Level>1</Level>
<Task>63</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000002</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2015-07-24T21:25:55.767144400Z" />
<EventRecordID>933</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Fatih</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
- <EventData>
<Data Name="BugcheckCode">0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>
<Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>
<Data Name="SleepInProgress">0</Data>
<Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>
<Data Name="BootAppStatus">0</Data>
</EventData>
</Event>

Hocam diski o zaman yeni almıştım sistemin gerisinin sağlam olduğunu biliyordum. Birazda disk ucuz bir fiyata geldiğinden defolu olduğunu düşünmeden edemedim zaten. SSHD'nin açılırken sesini ve çalışmasına odaklandım biraz sorun orada gözüküyordu. Diski değiştirdiğimde sorun çözüldüğünden ondan olduğundan emin oldum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı