Windows 8.1 Kilitleniyor Reset Atmak Zorunda Kalıyorum(Sürekli Cızırtı)

CCleaner gibi temizlik yazılımları bir sürek kullanmayın.

Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar bölümünden
"Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğini kaldırın ve "Hata ayıklama bilgisini yaz" kısmından "Küçük Bellek Dökümü" seçeneğini seçerek "Tamam" a tıklayın.

Sisteminizin mavi ekran vermesi durumunda C:\Windows\Minidump klasörüne eklenen DMP uzantılı dosyaları buraya ekleyin.

Ayrıca biosun güncel değil. Güncel bios sürümleri anakartının sitesinde mevcut.
Kod:
 http://www.foxconnchannel.com/driverdownload/Motherboard/Intel/Socket%201155/H61M02(H61MXV)/Bios/C12F1P05.zip

www.foxconnchannel.com: Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details

Ayrıca işletim sistemin 8.1'e yükseltip tüm Windows güncelleştirmelerini yükle.

Sürücülerin de güncel değil. Bu adımlardan sonra Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. bu yazılımla tarama yapıp tarama sonucu açılan linki buraya ekleyin.

CCleaner gibi temizlik yazılımları bir sürek kullanmayın.

Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar bölümünden
"Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğini kaldırın ve "Hata ayıklama bilgisini yaz" kısmından "Küçük Bellek Dökümü" seçeneğini seçerek "Tamam" a tıklayın.

Sisteminizin mavi ekran vermesi durumunda C:\Windows\Minidump klasörüne eklenen DMP uzantılı dosyaları buraya ekleyin.

Ayrıca biosun güncel değil. Güncel bios sürümleri anakartının sitesinde mevcut.
Kod:
 http://www.foxconnchannel.com/driverdownload/Motherboard/Intel/Socket%201155/H61M02(H61MXV)/Bios/C12F1P05.zip

www.foxconnchannel.com: Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details

Ayrıca işletim sistemin 8.1'e yükseltip tüm Windows güncelleştirmelerini yükle.

Sürücülerin de güncel değil. Bu adımlardan sonra Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. bu yazılımla tarama yapıp tarama sonucu açılan linki buraya ekleyin.
BIOS'u güncelleyeceğim fakat şöyle birşey karşıma çıktı. Hangisini atmalıyım Flash Belleğe ?
222.jpg

Driver Identifier programıyla taradım ve bu pencere çıktı karşıma ;
www.driveridentifier.com: Drivers for To be filled by O.E.M. - To be filled by O.E.M. (To be filled by O.E.M.- SKU:To be filled by O.E.M.) - Scan...
Yukarıda ki indirdiğim BIOS dosyalarından hangisini flash belleğe atacağım ?
@THE_MILLER

@THE_MILLER Sistemim şu ana kadar hiç mavi ekran vermedi fakat donma sorunu hala devam ediyor maalesef :( Geçen teknik servisten çıktı bilgisayarım fakat hiçbir şey bulamamışlar. RAM,HDD,Anakart,CPU vs. gibi şeyleri komple testten geçirmişler. Sorun sistemimde olabilir mi acaba ? Bu arada ufak bir detay vericem. RAM'in üstünde ki çiplerin birinde ufak bir çizik var. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba ? Fiziksel bir hasar sonuçta.
Sistemim ;
Foxconn H61MXV LGA1155 Anakart
İntel Core i3-2100 3.10 GHz
Hi-Level 4 GB 1333 MHz RAM (Soğutuculu)
Asus HD 7790 DirectCU II O.C 2GB 128 Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
XIGMATEK Asgard 362 80+ 500W
Samsung 500GB 7200Rpm Harddisk

@Recep Baltaş konu hakkındaki görüşlerin neler abi ? Çok can sıkıcı bir durum ve hala devam ediyor. Tüm testleri teknik serviste yaptırdım fakat hiç bir şey yok dediler.

Sonunda mavi ekran aldım ve minidump dosyalarını upload ettim. Buyrun ;
www.datafilehost.com: Download mavi ekran.rar
@THE_MILLER
@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı