Windows 8.1 kişiselleştirme ana renk seçimi bulamıyorum

goldmobile

Kilopat
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
248
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
12.png


İyi günler herkese ben bilgisayarıma windows 8.1 kurulumu yaparken kurulum sırasında kişiselleştirme bölümüne geldiğimde resimde gördüğünüz üzere kendinden seçili olan ana renk tonunu seçmişdim. Şu anda bilgisayarımın ekranı sanki karanlık gibi açık temalar yüklesemde sanki ana renk tonu siyah gibi resimde gördüğünüz gibi daha açık mavili renkler var. Sorum bu bölümü nasıl bulabilirim yoksa Windows'u yeniden mi kurmalıyım bu ekrana gelmek için yoksa ayarlarda nerde ? Saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farenizi ekranın sağ üst ya da alt köşesine getiriniz. Ayarlar\Bilgisayar Ayarlarını Değiştir\Kişiselleştir\Başlangıç Ekranı kısmından renkleri bulabilirsiniz.
 
bilgisayar ayarlarını değiştirden sonraki kısımlar gözükmüyor bende

Bu konuda yardımcı olamayacağım ne yazık ki :/ Fakat güncelleme varsa yapmanızı öneririm. Bir de (emin değilim) Microsoft.Net Framework ve Microsoft Visual C++ güncellerseniz de çözülebilir diye düşünüyorum.
Tekrar belirteyim; yanlış bilgi vermek istemem. Uzun yıllar önce pencerelerdeki bazı butonları göremiyordum ve sanırım o şekilde düzeltmiştim.

Bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. İyi forumlar dilerim.
 
teşekkürler şu video çareyi bulmama yardım etdi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı