@Erdym Tamam rehberi bulabildim. Buradaki rehberden yapabilirsiniz: Windows 8 Otomatik Sürücü Yüklemeyi Kapatmak - Technopat Windows 8 yazıyor fakat Windows 10 1909 sürümünde denedim çalışıyor. Muhtemelen Windows 8.1 de de çalışır. Bende de ekran kartı sürücümü daha güncel yapmama rağmen otomatik olarak bir eski sürümünü yüklüyordu. Bu yöntemi yapınca düzeldi.
@Erdym Tamam rehberi bulabildim. Buradaki rehberden yapabilirsiniz: Windows 8 Otomatik Sürücü Yüklemeyi Kapatmak - Technopat Windows 8 yazıyor fakat Windows 10 1909 sürümünde denedim çalışıyor. Muhtemelen Windows 8.1 de de çalışır. Bende de ekran kartı sürücümü daha güncel yapmama rağmen otomatik olarak bir eski sürümünü yüklüyordu. Bu yöntemi yapınca düzeldi.
çok teşekkürler
Peki bu nasıl olacak yani çünkü ben şu an Win8.1 yüklemedim ve indirdiğim an yüklenmez değil mi yoksa ekran gelmiyor ya da yüklenirse bu driveri silebilir miyim?
@Erdym Sürücüsü yoksa çalışsa bile yüksek performans vereceğini zannetmiyorum. O yüzden dahili grafik biriminin sürücüsü yoksa yükleyin derim. Fakat en yüksek performansı harici ekran kartında alırsınız.
@Erdym Sürücüsü yoksa çalışsa bile yüksek performans vereceğini zannetmiyorum. O yüzden dahili grafik biriminin sürücüsü yoksa yükleyin derim. Fakat en yüksek performansı harici ekran kartında alırsınız.
@Erdym Harici ekran kartından bahsediyorsanız evet etkisiz kalır. Siz ekran gelmediği için siliyorsanız belki sürücünüz güncel olmayabilir. Yüksek performans istiyorsanız kendiniz harici ekran kartının modeline göre internetten güncel sürücüsünü indirip yüklemeyi deneyin.
@Erdym harici ekran kartından bahsediyorsanız evet etkisiz kalır. Siz ekran gelmediği için siliyorsanız belki sürücünüz güncel olmayabilir. Yüksek performans istiyorsanız kendiniz el ile harici ekran kartının güncel sürücüsünü yüklemeyi deneyin.