Windows 8.1 kullanamıyorum

@Erdym Tamam rehberi bulabildim. Buradaki rehberden yapabilirsiniz: Windows 8 Otomatik Sürücü Yüklemeyi Kapatmak - Technopat Windows 8 yazıyor fakat Windows 10 1909 sürümünde denedim çalışıyor. Muhtemelen Windows 8.1 de de çalışır. Bende de ekran kartı sürücümü daha güncel yapmama rağmen otomatik olarak bir eski sürümünü yüklüyordu. Bu yöntemi yapınca düzeldi.

çok teşekkürler
Peki bu nasıl olacak yani çünkü ben şu an Win8.1 yüklemedim ve indirdiğim an yüklenmez değil mi yoksa ekran gelmiyor ya da yüklenirse bu driveri silebilir miyim?

@Erdym İnternet bağlantısını keserek sürücünün otomatik yüklenmesini engelleyebilirsiniz. İkinci bir yöntem olarak da güvenli mod işe yarayabilir.

@Erdym internet bağlantısını keserek sürücünün otomatik yüklenmesini engelleyebilirsiniz. İkinci bir yöntem olarak da güvenli mod işe yarayabilir.

Peki onu silince diğer ekran kartı çalışır direk onun yerine değil mi.

@Erdym Sürücüsü yoksa çalışsa bile yüksek performans vereceğini zannetmiyorum. O yüzden dahili grafik biriminin sürücüsü yoksa yükleyin derim. Fakat en yüksek performansı harici ekran kartında alırsınız.

Ya şimdi çok pardon bu işlerden çok anlamıyom sizde yardım ediyosunuz ama ben bunun driverını silince bu artık etkisiz halde kalacak değil mi.

@Erdym Harici ekran kartından bahsediyorsanız evet etkisiz kalır. Siz ekran gelmediği için siliyorsanız belki sürücünüz güncel olmayabilir. Yüksek performans istiyorsanız kendiniz harici ekran kartının modeline göre internetten güncel sürücüsünü indirip yüklemeyi deneyin.

He yok sadece sileceğim çünkü tırtladı yandı yani.

Windows 10'a geçin çünkü artık Windows 7 ve Windows 8.1 desteklenmiyor maalesef
Buna bakın size yardımcı olabilir

https://support.microsoft.com/tr-tr...19355-yükleme-b189a9bd-0b33-f4a4-2092-4a5be0e

Windows 10 kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…