Windows 8.1 kullanamıyorum

Dosya Ekleri

  • resim_2021-01-13_094244.png
    resim_2021-01-13_094244.png
    110,5 KB · Görüntüleme: 41
@Erdym Evet DDU programı ekran kartının sürücüsünü silmeye uygundur. Daha önce bizzat kullanmıştım işe yarıyor. Sadece sürücüyü sildikten attığım rehberden sonra otomatik sürücü yüklemeyi kapatın. Yoksa tekrar otomatik olarak yüklenir sistem internete bağlıysa.
 
@Erdym evet DDU ekran kartının sürücüsünü silmeye uygundur. Daha önce bizzat kullanmıştım işe yarıyor. Sadece sürücüyü sildikten attığım rehberden sonra otomatik sürücü yüklemeyi kapatın. Yoksa tekrar otomatik olarak yüklenir sistem internete bağlıysa.

Tamam deniycemde ee şey benim şu an orijinal Windows alacak gücüm yok sizin güvendiğiniz orjinal olmayan 8.1 var mı?
 
@Erdym Güvenli olan bir yer bilmiyorum maalesef. O yüzden size sorunlu bir işletim sistemi önermek istemem. Windows ürün anahtarları internette ucuza satılıyor eğer alabiliyorsanız oradan alabilirsiniz 20-30 TL civarında. Ayrıca güvenilir site ve satıcıdan almaya özen gösterin.
 
@Erdym En güvenilir olanı Microsoft un paylaştığı ISO dosyaları evet oradan indirebilirsiniz. Ürün anahtarı indirirken sormuyor. Windows u kurarken soruyor. Ama genelde ürün anahtarı girilen adımda atlama seçeneği oluyor. Ona tıklarsanız ürün anahtarını girmeden kullanabilirsiniz. Sadece sağ alt köşede Windows 8.1 yazısı olur ve arada bir Windows u etkinleştirin diye uyarı verir. Tavsiyem indirirken sürüm seçme yerinde sadece Windows 8.1 yazanı seçin ve kurarken de Windows 8.1 Pro olarak kurun. Ürün anahtarını bulunması diğerler sürümlere göre daha kolay ve ucuz olur çünkü.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı