Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Windows 8.1'i kurarken please remove this Media and press any key to reboot. Herhangi bir tuşa basıyorum, bilgisayar yeniden başlıyor ve aynı sorun. Dosya Ekleri IMG_20211107_154945.jpg 122,7 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021
Windows 8.1'i kurarken please remove this Media and press any key to reboot. Herhangi bir tuşa basıyorum, bilgisayar yeniden başlıyor ve aynı sorun.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 7 Kasım 2021 #2 Flash belleği çıkarıyormusunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #3 Falsey dedi: Flash belleği çıkarıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çıkardım da bu sefer bilgisayarı başlatıyor. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Flash belleği çıkarıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çıkardım da bu sefer bilgisayarı başlatıyor.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 7 Kasım 2021 #4 Başka flash ile deneyin ISO'yu nereden indirdiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #5 MotoCBR dedi: Başka flash ile deneyin ISO'yu nereden indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Flash bellekte sorun yok ISO'yu da Microsoft'un sitesinden indirdim. Ne zaman çıkarmam gerekiyor flashı? Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Başka flash ile deneyin ISO'yu nereden indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Flash bellekte sorun yok ISO'yu da Microsoft'un sitesinden indirdim. Ne zaman çıkarmam gerekiyor flashı?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 7 Kasım 2021 #6 Narcos16 dedi: Çıkardım da bu sefer bilgisayarı başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile ISO dosyasını MBR olarak yazdırmadıysanız bir de MBR olarak deneyin. Artı 0 Eksi
Narcos16 dedi: Çıkardım da bu sefer bilgisayarı başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile ISO dosyasını MBR olarak yazdırmadıysanız bir de MBR olarak deneyin.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 7 Kasım 2021 #7 Narcos16 dedi: Flash bellekte sorun yok ISO'yu da Microsoft'un sitesinden indirdim. Ne zaman çıkarmam gerekiyor flashı? Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları kopyalanıyor ekranından sonra yeniden başlatma olacak siyah ekranda hemen çıkarın. Artı 0 Eksi
Narcos16 dedi: Flash bellekte sorun yok ISO'yu da Microsoft'un sitesinden indirdim. Ne zaman çıkarmam gerekiyor flashı? Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları kopyalanıyor ekranından sonra yeniden başlatma olacak siyah ekranda hemen çıkarın.
KS KS Narcos16 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #8 MotoCBR dedi: Windows dosyaları kopyalanıyor ekranından sonra yeniden başlatma olacak siyah ekranda hemen çıkarın. Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları kopyalanıyor diye bir seçenek hiçbir zaman çıkmadı. MotoCBR dedi: Windows dosyaları kopyalanıyor ekranından sonra yeniden başlatma olacak siyah ekranda hemen çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam düzgün anlatır mısın bir daha. Son düzenleme: 7 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Windows dosyaları kopyalanıyor ekranından sonra yeniden başlatma olacak siyah ekranda hemen çıkarın. Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları kopyalanıyor diye bir seçenek hiçbir zaman çıkmadı. MotoCBR dedi: Windows dosyaları kopyalanıyor ekranından sonra yeniden başlatma olacak siyah ekranda hemen çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam düzgün anlatır mısın bir daha.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 7 Kasım 2021 #9 Normal USB'den başlatın. Windows tamamen kurulduğunda çıkarısınız bu kadar. Kurulurken vs. çıkarmayın ellemeyin USB'ye. Artı 0 Eksi
Normal USB'den başlatın. Windows tamamen kurulduğunda çıkarısınız bu kadar. Kurulurken vs. çıkarmayın ellemeyin USB'ye.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 7 Kasım 2021 #10 Narcos16 dedi: Windows dosyaları kopyalanıyor diye bir seçenek hiçbir zaman çıkmadı. Hocam düzgün anlatır mısın bir daha. Genişletmek için tıkla... Hani flashı ne zaman çıkarmam gerek dedin ya muhtemelen sende gelmedi onun cevabını verdim. Artı 0 Eksi
Narcos16 dedi: Windows dosyaları kopyalanıyor diye bir seçenek hiçbir zaman çıkmadı. Hocam düzgün anlatır mısın bir daha. Genişletmek için tıkla... Hani flashı ne zaman çıkarmam gerek dedin ya muhtemelen sende gelmedi onun cevabını verdim.