Windows 8.1 kurulum hatası

metraZW

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Operatörü
Merhaba,
Bilgisayarım Windows 10 da kasıyor gibi. Rahat kullanamadığımı hissettiğim için Windows 8 kurmak istedim. Fakat kurulum sırasında "boot. Mgr eksik. Yeniden başlat CTRL+alt+delete" hatası alıyorum.

Düzenleme: Boot. Mgr eksik hatası gitti. Şimdi de disk Boot failure, insert systme disk and press enter hatası alıyorum.

Denediğim yöntemler;
BIOS pili çıkarıp taktım.
BIOS güncelledim.
Rufus ile tekrardan USB'ye yazdırdım.
HDD sürücülerini optimize ettim.

Bilgisayar özellikleri;
Intel Pentium(R) E5400 @2.70GHz
4, 00GB RAM.
AMD Radeon HD 5450 1GB VRAM.
300 + 300 GB HDD 7200RPM.

Hata görseli

Dosya Ekleri

• images (2).png
    images (2).png
    5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız?
İyiyim bende hocam , dün anlatacağım yardımı bugün anlatayım , elimde 500w psu , R5 3600 , a520mt anakart am4 pci 3.0, ve elimde Asus Cerberus GTX 1050 ti var bütçe dostu PC topladım ama GTX 1050 ti son zamanlar beni üzmeye başladı ve bende 2025'in başında şu ekran kartını almayı düşünüyorum
https://shbd.io/s/fNYlrF5Y
Alacağım ekran kartı bu ama bazen şu ekran kartlarından anlamıyorum mining falan olayları varmış sence sıcaklık derecesi iyimi? Yada öndreceğiniz bir ekran kartı varmı hocam şimdiden teşekkürler

İyiyim bende hocam , dün anlatacağım yardımı bugün anlatayım , elimde 500w psu , R5 3600 , a520mt anakart am4 pci 3.0, ve elimde Asus Cerberus GTX 1050 ti var bütçe dostu PC topladım ama GTX 1050 ti son zamanlar beni üzmeye başladı ve bende 2025'in başında şu ekran kartını almayı düşünüyorum
https://shbd.io/s/fNYlrF5Y
Alacağım ekran kartı bu ama bazen şu ekran kartlarından anlamıyorum mining falan olayları varmış sence sıcaklık derecesi iyimi? Yada öndreceğiniz bir ekran kartı varmı hocam şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun hocam. Beni her zaman ikinci el ekran kartları tedirgin eder. Soğuk bakarım biraz gücü zayıf olsun ama sağlam olsun kafasindayim. Ama tabi her ekran kartı sıkıntılı diye birşey yok. Alicaginiz kişiye mining yapıldı mı? Oyun testleri nasıl? Sıcaklık değişkenlik gösteriyor mu? Ortalama sıcaklık derecesi gibi önemli sorular sorup aklınıza yatarsa alırsınız. Sahibinden den alıcaksanız param güvende seçeneği olan ilanlara göz atın. Herhangi yanlış bir durum olursa güvende olmak adına. Msi 2060 güçlü bir ekran kartı. Dediğim gibi aklınıza yatarsa sizi mutlu edebilir.

Hayırlı olsun hocam. Beni her zaman ikinci el ekran kartları tedirgin eder. Soğuk bakarım biraz gücü zayıf olsun ama sağlam olsun kafasindayim. Ama tabi her ekran kartı sıkıntılı diye birşey yok. Alicaginiz kişiye mining yapıldı mı? Oyun testleri nasıl? Sıcaklık değişkenlik gösteriyor mu? Ortalama sıcaklık derecesi gibi önemli sorular sorup aklınıza yatarsa alırsınız. Sahibinden den alıcaksanız param güvende seçeneği olan ilanlara göz atın. Herhangi yanlış bir durum olursa güvende olmak adına. Msi 2060 güçlü bir ekran kartı. Dediğim gibi aklınıza yatarsa sizi mutlu edebilir.
Sağolun hocam 1050 ti yılbaşına kadar götürse iyidir dediğiniz soruları sorarım , tavsiyeler için teşekkür ederim sanki yine sohbet bitti napacaz şimdi 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı