Windows 8.1. kurulum sihirbazında "kurulum uygulaması başlatılamadı" hatası

Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
Intel HD Graphics
Anakart
Gigabyte
İşlemci
Pentium
Merhaba. Benim sorunum başlıktaki gibi. Windows 10 bilgisayarıma Windows 8.1. kuracağım. Ama şu hatayı alıyorum, kurulum uygulaması başlatılamadı. ISO kesinlikle orijinal siteden. Lisansım tam. Toplu da değil. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ultra ISO gibi bir program ile mi kuruyorsunuz yoksa Rufus ile USB belleğe ISO'yu yazarak mı kuruyorsunuz

Ultra ISO gibi bir program ile mi kuruyorsunuz yoksa Rufus ile USB belleğe ISO'yu yazarak mı kuruyorsunuz.

Hiçbiri. ISO dosyasını açıp içinden setup alıyorum. Diğer şekillerde yapamıyorum. Bilgisayarı bozabilirim ve bozarsam hiçbir anlamı kalmaz.

Düzenleme: Sources klasöründeki setup.exe dosyasını açınca geldi. İlgilenenlere teşekküre ediyorum.

Sorunun çözülmüş olabilir fakat Rufus ile USB'ye yazmak daha güvenli olur

Sorunun çözülmüş olabilir fakat Rufus ile USB'ye yazmak daha güvenli olur
Teşekkür ederim ama zaten başka bir sorun çıktı. Bu yüzden yeni konu açacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…