Windows 8.1 kurulumu yarıda kalıyor ve yeniden başlıyor

Swifty

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 olan bilgisayarımı Windows 8.1'e düşürmek istedim ama dosyalar kurulum için hazırlanıyor kısmı %43 olduğu an bilgisayar yeniden başlıyor ve kurulum sıfırlanıyor. Ne yapmam gerek.
Anakart ve BIOS çok eski.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 olan bilgisayarımı Windows 8.1'e düşürmek istedim ama dosyalar kurulum için hazırlanıyor kısmı %43 olduğu an bilgisayar yeniden başlıyor ve kurulum sıfırlanıyor. Ne yapmam gerek.
Anakart ve BIOS çok eski.
Bios’unuzu güncellemeye çalışın ancak çok dikkatli olun. Güncelleme yarıda kesilirse bilgisayar bir daha açılmaz, yeni bir Bios çipi almanız gerekir. Bulunduğunuz bölgede elektrik çok sık gidiyorsa veya bilgisayarınız bazen kendi kendine kapanıyorsa güncellemeyin ve farklı bir Windows sürümü deneyin. Windows 7 kurmanızı öneririm. Artık güncelleme almasa da bilinçli bir şekilde kullanıp bir de antivirüs kurarsanız sorun kalmaz.

B

BIOS'unuzu güncellemeye çalışın ancak çok dikkatli olun. Güncelleme yarıda kesilirse bilgisayar bir daha açılmaz, yeni bir BIOS çipi almanız gerekir. Bulunduğunuz bölgede elektrik çok sık gidiyorsa veya bilgisayarınız bazen kendi kendine kapanıyorsa güncellemeyin ve farklı bir Windows sürümü deneyin. Windows 7 kurmanızı öneririm. Artık güncelleme almasa da bilinçli bir şekilde kullanıp bir de antivirüs kurarsanız sorun kalmaz.

Bende şu an kullanıyorum fakat Chrome da bazı siteler hata veriyor.

BIOS ayarlarınızı Default'a çekin. Farklı USB bellek ile deneyin, ISO dosyasını yeniden yazdırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı