Windows 8.1 kurulumunda %0'dayken mavi ekran hatası

MrPro

Picopat
Daha fazla  
Windows 8.1 Türkçe ISO'sunu indirdim ve Rufus ile içine ISO dosyasını yazdım. Sonrasıda BIOS'da boot option 1 ve 2'yi USB flaşımı girdim sonrasında kaydedip başladı her şey normaldi ürün anahtarını girdikten sonra kurulum ekranı geldi. %0'daydı ve bekledim ama sonrasında İngilizce yazıyla mavi ekran geldi ve yeniden başladı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. O yüzden bu siteye güvenerek bu konuyu başlattım.

Windows 8.1 Türkçe ISO'sunu indirdim ve Rufus ile içine ISO dosyasını yazdım. Sonrasıda BIOS'da boot option 1 ve 2'yi USB flaşımı girdim sonrasında kaydedip başladı her şey normaldi ürün anahtarını girdikten sonra kurulum ekranı geldi. %0'daydı ve bekledim ama sonrasında İngilizce yazıyla mavi ekran geldi ve yeniden başladı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. O yüzden bu siteye güvenerek bu konuyu başlattım.

Hocam Windows 8 işletim sistemi hatalı sistem. Hiç önermem her gün mavi ekran yersin kurmadan geri dön bence.

Artı -1 Eksi
Bilgisayarım Eski 1 yıldır kullanıyorum.
BIOS ismi: Aptio Setup Utility
arkadaşın dediği gibi hatanın görselini atarmısın(Windows 7 hatasını biliyorum büyük ihtimalle csm nin kapalı olmasından kaynaklanıyor sorun bak bu videodada aynı sorun var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük ihtimalle csm nin kapalı olmasından kaynaklanıyor tam emin değilim ama

Kamera biraz kötü,
WIN_20231117_21_11_35_Pro.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı