Çözüldü Windows 8.1 kurulumunda anahtar girme yeri atlanırsa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

esadtetik

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
EI.CFG yöntemiyle anahtarı girmeyeceğim de bilgisayar açıldığında benden zorla key ister mi, yoksa normal şekilde sadece etkinleştirilmeden mi kurulur, bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Etkinleşmez, zorla key istemez ama key girmeni söyler. Ei. CFG nedir?
Eı. CFG yöntemiyle anahtarı girmeyeceğim de bilgisayar açıldığında benden zorla key ister mi, yoksa normal şekilde sadece etkinleştirilmeden mi kurulur, bir sıkıntı çıkar mı?

Bir süre sonra kullanıma engel olur en son siyah ekran açılırken ürün anahtarı gir der.

Bir süre sonra kullanıma engel olur en son siyah ekran açılırken ürün anahtarı gir der.

Mesela internette kurulum için bedava keyler var ya onlarla kurulumu yapsam bununla aynı şey mi oluyor bir fark olmuyor mu?

Dostum Windows kurarken lisans belli ama etkinleştirmek için başka lisansa ihtiyacın var onu alman gerekiyor 25TL'ye.
Tamam da ben ei.cfg yi atarsam sadece windows etkinleştirilmez onun dışında bir şey olmaz dimi diyorum

Ben çok uzun bir süre deneme sürümünde kalmıştım herhangi bir sorun oluşmuyor. Sadece köşede yazı oluyor ve bazı özellikleri kısıtlıyor. (En azından Windows 10 ve 11 için bunu söyleyebilirim.)
Key alacaksanız da key türlerine dikkat edin volume key almayın. İnternette gördüğünüz bedava keyler büyük ihtimal volume keydir.

ei.cfg ile kurulumu etkinleştirmek için verilen bedava keyler arasında fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…