Çözüldü Windows 8.1 Kurulumundan Sonra Laptop'da Yavaşlama

• Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.903
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D

dieforhsyn07

Ziyaretçi
Arkadaşlar laptopuma Windows 8.1 yükledim. Fakat çok kasmaya başladı mesela chrome'ye tıklıyorum, 10 15 saniyede açılıyor. Ne yapmalıyım. Laptop özelliklerim:
-500 GB HDD
-2 GB Ram
-Paylaşımlı Radeon HD6310

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki adımları uygulayıp raporları eklerseniz sorunu daha net anlarız.

1) Downloads | AIDA64 indirip zipin içerisindeki Aida64 yazılımı çalıştırın. Açılan uygulamanın üst kısmında bulunan "Rapor" sekmesinden "Hızlı Rapor Tüm Sayfalar--> HTML"yi seçin. Oluşan raporu bir dosya paylaşım sitesine yükleyerek buraya ekleyin.

2) Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. bu araçla bir tarama yapıp açılan internet sayfasının linkini buraya yazın.

3) https://www.technopat.net/forum/guvenlik/31903-hijackthis-log-paylasimi-ve-cozumleri.html Hijackthis raporu ekleyin.

4) HD Tune Pro 5.50 yazılımı ile Health bölümünü içeren bir ss atın.

Yüklediğin Windows 32 bit mi 64 bit mi? 64bit ise yavaşlaması normal 2gb ram ile zorlanır bilgisayar.

Alttaki adımları uygulayıp raporları eklerseniz sorunu daha net anlarız.

1) Downloads | AIDA64 indirip zipin içerisindeki Aida64 yazılımı çalıştırın. Açılan uygulamanın üst kısmında bulunan "Rapor" sekmesinden "Hızlı Rapor Tüm Sayfalar--> HTML"yi seçin. Oluşan raporu bir dosya paylaşım sitesine yükleyerek buraya ekleyin.

2) Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. bu araçla bir tarama yapıp açılan internet sayfasının linkini buraya yazın.

3) https://www.technopat.net/forum/guvenlik/31903-hijackthis-log-paylasimi-ve-cozumleri.html Hijackthis raporu ekleyin.

4) HD Tune Pro 5.50 yazılımı ile Health bölümünü içeren bir ss atın.

Şimdi sadece ilk ikisini yaptım.
1- Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
2- Drivers for Acer - Aspire E1-521 (ASPIRE/V1.12- SKU:123456789) - Scan Result ANONYMOUS -

Devamını sonra yapabilirim şu an mümkün değil.

- - - Güncellendi - - -

Bilgisayara format attım. Fakat çok değişen bir şey olmadı.

Sorun donanımsal da olabilir. HD Tune ile HDD'yi test et. Memtest ile de ramları.

Windows 7 yükledim fakat içim rahat etmiyor. Windows 8.1'in yerini hiç bir şey tutamıyor işte. BIOS güncelledim. Hard disk sorunsuz. Birleştirme falan yaptım sanırım bu bilgisayardan çok şey beklememek lazım. Çünkü sonuçta aman aman bir bilgisayar değil. Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Driverleri yüklemen gerekiyor.

Hepsini yüklersem hızlanma olur mu acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı