Windows 8.1 Lisansımla ISO Yapma

Lance Dance

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar forumdaki windows 8.1 pro 64 bit sürümünü indirdim ve kurdum. Orijinal olarak etkinleştirdim. Ama tekrar format attığımda lisansım gidiyor. Ben de şöyle düşündüm. Acaba bu ISO dosyasının içine kendini lisansımı atsam, böylece kurulum yaptığımda tekrar etkinleştirme yapmadan kurabilir miyim? Ayrıca bir sorum daha var. Şu an sistemim etkinleştirilmiş sistem görüntüsü oluşturursam her yüklediğimde etkinleştirmeden kurtulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle o ISO ile başka bilgisayara atmak istersen senin lisansın devreye girecek ve her iki makine de de lisansı devre dışı bırakacak. Bu sebeple bence Acronis ile formatı attıktan, gerekli programlarını kurduktan sonra sistem imajını al. Sonra bu imajı 2 farklı yerde sakla. Her formatlık durumda Acronis ile imajı geri yükle. Böylece en son ayarlarla yola devam edersin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı