Windows 8.1 logo ekranında donup kalıyor

Cafer Aksoy

Picopat
Katılım
13 Ağustos 2023
Mesajlar
295
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi geceler dilerim. Bilgisayarıma işletim sistemi kuracaktım. Önce Windows 7'yi denedim starting Windows ekranında kaldı dondu ve hiçbir şekilde sorunu çözemedim. Sonra bilgisayarı açtım Windows 8.1 kurmak istedim onu da yapamadım. Şu an bilgisayarım açık vaziyette ekran dondu. Bilgisayarı açıyorum logo geliyor altına da yükleme şeyi geliyor, 1-2 saniye döndükten sonra donup kalıyor. Bilgisayarı bozmadan biri bana yardım edebilir mi? :(
 
Çok anlamıyorum format flashı nasıl hazırlanabilir? Elimde 1 tane flash vardı ona da Windows 8.1 yazdırdım taktım kuramıyorum. Ne yapmalıyım.

Bilgisayarı yeniden kapat aç açılırken sürekli deleteye bas BIOS'a gir hazir flash varsa içerisine Windows kurulu BIOS'tan diskten yerine flashtan başlatmayi seçeçeksin bu sekilde format icin hazir hale gelecek.

Çok anlamıyorum format flashı nasıl hazırlanabilir? Elimde 1 tane flash vardı ona da Windows 8.1 yazdırdım taktım kuramıyorum. Ne yapmalıyım.

Boot yazar BIOS'ta oraya girdiğinizde flashınızı görürsünüz oradan onu seçin ya da en başa alın.
 
Bu sisteme en az Win 10 kullan.
Kurtarma moduna aldım windows 11 e döndü. Sonra baktım olmuyor böyle windows 10'a geçtim. Ama hala kafamda deli sorular var ben orijinal windows 8.1 isosunu yazdırıp kurmaya çalıştım yükleme ekranında kaldı windows 7 için de aynısı oldu starting windowsta kaldı bu neden olur sizce?
 

Geri
Yukarı