Windows 8.1 Mağaza 0x8007003 hatası

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Evet Microsoft Store'u açabildim. Microsoft hesabımı eşledim. Windows Update ve Güvenlik Duvarı açık. Fakat böyle bir hata alıyorum:

1615379311427.png

Yeniden deniyorum olmuyor. Güncellemeler kısmında ise sadece Okuma Listesi var. Kurarken NTLite ile debloat ettim, sorun bundan kaynaklı olabilir mi?

Evet Microsoft Store'u açabildim. Microsoft hesabımı eşledim. Windows Update ve güvenlik duvarı açık. Fakat böyle bir hata alıyorum:

Eki Görüntüle 915325

Yeniden deniyorum olmuyor. Güncellemeler kısmında ise sadece okuma listesi var. Kurarken NTLite ile debloat ettim, sorun bundan kaynaklı olabilir mi?

Asphalt 8 airborne artık Windows 8.1 ile uyumlu olduğunu sanmıyorum.

Erişim engellendi hatasını aldım. beIN SPORTS uygulamasını denedim 0x8007cf9 hatasını aldım.
Başka çözüm var mı?
1615385844677.png

Bütün uygulamalarda durum aynı.

Son düzenleme:
Microsoft storeyi sıfırlayabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft storeyi sıfırlayabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

WSRESET.EXE denedim aynı.

Bu videoda anlatılan şeyleri yapın.

Bu videoda anlatılan şeyleri yapın.

Durum hala aynı. Windows Modül Yükleyicisi birşey kuruyor gibi bakılırsa ama Bekliyor' da kaldı. Hata gitti ama. DISM ve SFC kısmını yapıyorum.
@YFK Hocam temiz kurulum istemiyorum, kurduktan beri hep Bekliyor kısmında kaldı. Farklı bir çözüm yöntem yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı