Windows 8.1 Mavi ekran hataları

Andreas54

Hectopat
Daha fazla  
Minidump.rar Arkadaşlar minidump dosyaları burada. Ben ramlerden şüpheleniyorum ama belki yazılımsal bir olaydır. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Genelde FarCry4'ün sebep olduğu bellek hataları var. Sadece FarCry4'de bu sorun oluyorsa önce ekran kartı sürücünüzün güncel olduğuna emin olun. Overclock yapıyorsanız normal hale getirin. Daha sonra bellekleri bir testten geçirin, deneme imkanınız varsa farklı belleklerle deneyin. Çift bellek kullanıyorsanız tek tek deneyin. Tek bellek kullanıyorsanız diğer bellek yuvasını deneyin. Harici ekran kartı kullanıyorsanız bunu çıkartıp entegre grafik hızlandırıcı ile deneyin. Adım adım bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.

Far cry4 de oynarken daha hiç mavi ekran almadım. Overclock yapmadım tek bellek kullanıyorum bu arada. Bellekleri test edicem teşekkürler.
C:\Windows\SysWOW64\drivers\HWiNFO64A.SYS
Silin. Malwarebyte kaldırın. Skype güncelleyin yada kaldırın. Sürücülerinizi güncelleyin. Tavsiye etmediğim sistem kombinasyonu kullanıyorsunuz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi yapıcağım. Sistem kombinasyonu derken neyden bahsettiniz acaba ?

Mavi ekran hataları 1 hafta kadar olmadı ama tekrar başladı. Bu arada programlar falanda çalışmayı durdurdu hatası vermeye başladı tekrardan.
mini.rar Yardımcı olursanız sevinirim tekrardan dump dosyaları burada.

Dediklerim yapılmamış. Malwarebyte, Deamontools kaldırın, Chipset sürücünü güncelle.
Malwarebyte yeni indirdim. Belki virüs bulaşmıştır ondan diye taratıyorum şuan. Chipset sürücüsünü nasıl güncellerim bu arada ?

Son düzenleyen: Moderatör:
64 bit ise bu:
Chipset
32 ise bu:
Chipset
Hocam mavi ekran verilmesi azalsada bir sıkıntım daha var. Benim tüm uygulamalar çalışmayı durdurdu hatası veriyor.C:\Windows\SysWOW64\drivers\HWiNFO64A.SYS
Burdaki dosyayı sildiğim günden 18 aralığa kadar 1-2 tane mavi ekran almışımdır ve hiçbir uygulama çalışmayı durdurdu hatası vermedi. Ama son 2 gündür korsan veya orjinal farketmeksiniz sürekli çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. İnternette bile sürekli hata mesajı veriyor beyaz ekranda. O olay eskiden beri oluyorda Hwinfo64a.sys dosyasını silince 1 hafta kadar olmadı. Olay günlüğünden orjinal bir oyunumdaki çalışmayı durdurdu hatasını atayım size şu şekilde.
Hatalı uygulama adı: mb_warband.exe, sürüm: 1.0.0.0, zaman damgası: 0x55e9a89a
Hatalı modül adı: mb_warband.exe, sürüm: 1.0.0.0, zaman damgası: 0x55e9a89a
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x00019820
Hatalı işlem kimliği: 0x17c8
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d13b3b04701e6c
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MountBlade Warband\mb_warband.exe
Hatalı modül yolu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MountBlade Warband\mb_warband.exe
Rapor kimliği: 4a864818-a72f-11e5-82d0-7427ea03d715
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Yardımcı olursanız sevinirim. Ben hala anlamadım donanımsalmı dicemde 1 hafta hiçbir şekilde sıkıntı olmamıştı şu dosyayı sildikten sonra.

Az önce Google Chromede çalışmayı durdurdu hatası verdi.
Hatalı uygulama adı: chrome.exe, sürüm: 47.0.2526.106, zaman damgası: 0x566a3406
Hatalı modül adı: WindowsCodecs.dll, sürüm: 6.3.9600.17669, zaman damgası: 0x54c98936
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x00018576
Hatalı işlem kimliği: 0x784
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d13b38a7fe0e7d
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe
Hatalı modül yolu: C:\Windows\SYSTEM32\WindowsCodecs.dll
Rapor kimliği: 0a892dd0-a733-11e5-82d0-7427ea03d715
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:

Minidumphata.rar 3 adet daha mavi ekran hatası aldım 22 aralıktan bu yana. Minidump dosyaları içerde yardımcı olursanız sevinirim.

Minidumphata.rar 3 adet daha mavi ekran hatası aldım 22 aralıktan bu yana. Minidump dosyaları içerde yardımcı olursanız sevinirim.

64 bit ise bu:
Chipset
32 ise bu:
Chipset
Hatalar.rar Hocam 3 adet daha mavi ekran aldım lütfen yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…