Minidump.rar Arkadaşlar minidump dosyaları burada. Ben ramlerden şüpheleniyorum ama belki yazılımsal bir olaydır. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Far cry4 de oynarken daha hiç mavi ekran almadım. Overclock yapmadım tek bellek kullanıyorum bu arada. Bellekleri test edicem teşekkürler.Genelde FarCry4'ün sebep olduğu bellek hataları var. Sadece FarCry4'de bu sorun oluyorsa önce ekran kartı sürücünüzün güncel olduğuna emin olun. Overclock yapıyorsanız normal hale getirin. Daha sonra bellekleri bir testten geçirin, deneme imkanınız varsa farklı belleklerle deneyin. Çift bellek kullanıyorsanız tek tek deneyin. Tek bellek kullanıyorsanız diğer bellek yuvasını deneyin. Harici ekran kartı kullanıyorsanız bunu çıkartıp entegre grafik hızlandırıcı ile deneyin. Adım adım bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi yapıcağım. Sistem kombinasyonu derken neyden bahsettiniz acaba ?C:\Windows\SysWOW64\drivers\HWiNFO64A.SYS
Silin. Malwarebyte kaldırın. Skype güncelleyin yada kaldırın. Sürücülerinizi güncelleyin. Tavsiye etmediğim sistem kombinasyonu kullanıyorsunuz.
FX serisi işlemcilerde 990 serisi anakart öneriyorum. Sizdeki daha eski bir anakart.Sistem kombinasyonu derken neyden bahsettiniz acaba ?
Malwarebyte yeni indirdim. Belki virüs bulaşmıştır ondan diye taratıyorum şuan. Chipset sürücüsünü nasıl güncellerim bu arada ?Dediklerim yapılmamış. Malwarebyte, Deamontools kaldırın, Chipset sürücünü güncelle.
Hocam mavi ekran verilmesi azalsada bir sıkıntım daha var. Benim tüm uygulamalar çalışmayı durdurdu hatası veriyor.C:\Windows\SysWOW64\drivers\HWiNFO64A.SYS
Hatalar.rar Hocam 3 adet daha mavi ekran aldım lütfen yardımcı olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.