Windows 8.1 Mavi ekran hataları

Selmanömer

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Yeni format atmama rağmen mavi ekrandan kurtulamadım.

Şimdiye kadar aldığım hatalar ;
BAD_POOL_HEADER
SYSTEM_SERVİCE_EXCEPTİON(win32k.sys)

Tüm kontrolleri yaptım ram hdd vs. hiçbirşey hata vermedi .

Son düzenleme:
Realtek sürücülerini güncelle, ME driverini kaldır veya güncelle, Nvidia sürücünü güncelle clean install ile kur, Microsoft fare vyea klavyeni güncelle varsa, Ethernet sürücünü de güncelle, DVD sürücü kullanıyorsan firmware kontrolü yap, disk birleştirme yap ve HDtune5 ile error scan yap ve sonuç resmini paylaş.

Abi ben bunların hiçbirini beceremedim, ethernet güncel, Realtek öyle. Nvidia clean install ile kurulu değil, sadece güncelleme yaptım bios güncel. Sizden ricam Teamviewer ile benim bu sorunuma yardımcı olur musunuz ? Çok ihtiyacım var, aylardır yaşıyorum bu sorunları.

Son düzenleyen: Moderatör:
TW ile bağlanılıp güncellemeler yapılmıştır. Gereksiz yazılım ve dosyalar virüsler kaldırılmıştır. KMS etkinleştirme aracının sahte olanı kullanıldığından, sistem dosyalarında hasar alması muhtemel olduğundan şuan beklenmektedir. Eğer tekrar mavi ekran alırsa Win8.1.1 yüklenilip güncel sürücüler yüklenmesi tavsiye edilmiş, etkinleştirme aracı kullanılmaması tavsiye edilmiştir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı