Win 7 Ultimate 64 Bit "atikmdag.sys" hatası alıyorum. Format atmadan önce de attıktan sonrada almaya başladım, pc 6 aylık. Her şeyi denedim güncelledim, sildim bütün driverları denedim. BIOS falan güncelledim yok, bir şey olmuyor.
Çözümü olmayan hatayı Battlefield 4 ve CS:GO'da alıyorum. Her zaman değil ama 2-3 saatte bir anda mavi ekran.
Eğer yazıda dediğin şekilde yazıyorsa o hizmeti vermeleri hata. "Donanımsal sorundur, işletim sistemi yükleyin" ne demek?
Donanımsal ise sorunlu parçayı değişmeleri gerekir. Hadi diyelim İşletim sisteminden, neden değişmediler?
Abi şöyle diyeyim, en zor halde bilgisayari zorlamışlar bir şey olmamış. Parçalarda sıkıntı yokmuş, zaten ben sadece cs:go ve bf4'de alıyorum. O da küçük maplerde yada sıkışık yerlerde bir anda, yani Windows'u düzgün yükleyin falan dedi. Vatan computer Win8'e geç dediler ?
Abi şöyle söyleyeyim, hata kodu 0xa0000001 adamlar memtestinden filan her şeyi zorlamışlar makineyi ve parçalarda sıkıntı yok dediler. Yani sıkıntı olsa oyunlarda kasardı. Neyse, yani abi son olarak sana da sorayım, Windows 7 ultimateydi mavi alıyordum, format attim yine Win7 ultimate yaptım yine alıyorum. İşletim sistemiyle alakası olabilir mi ?
Abi normal şekilde uçaklı maplarde oynadım bf4 de veya alanı geniş maplarda böyle sıkışık maplarda operation locker gibi orda sıkıntı yaşıyorum fpsde hiç sıkıntım yok. 14.4 sürücü sürümüm.