OrcunD Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #1 Oyunları açarken ya da bir uygulamayı sürekli mavi ekran veriyor laptop her gün mutlaka 1-2 kere başıma geliyor bu. Yeni-klasör.rar
Oyunları açarken ya da bir uygulamayı sürekli mavi ekran veriyor laptop her gün mutlaka 1-2 kere başıma geliyor bu. Yeni-klasör.rar
Gitawe Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2016 #2 Dostum ekran kartının güncel olduğundan emin misin? directx'inde güncel olmamasından olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS OrcunD Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2016 #3 Gitawe dedi: Dostum ekran kartının güncel olduğundan emin misin? directx'inde güncel olmamasından olabilir. Genişletmek için tıkla... güncel hocam driverları kurdum güncelliyorum da ama değişen bir şey yok. Artı 0 Eksi
Gitawe dedi: Dostum ekran kartının güncel olduğundan emin misin? directx'inde güncel olmamasından olabilir. Genişletmek için tıkla... güncel hocam driverları kurdum güncelliyorum da ama değişen bir şey yok.