Windows 8.1 Mavi Ekran Sorunu System_thread_exception_not_handled

warpchain

Kilopat
Daha fazla  
Windows 7'den Windows 8.1 PRO'ya geçtim. Toshiba destekden 8.1 için driverları indirdim fakat az driver vardı. Windows 8 çoğu driverı kendi buluyormuş. Güncellemeleri yaparken pc birden kapandı (yeniden başlatılıyor dedi fakat başlatmada onarma açıldı) ve bu hatayı verdi. Biraz araştırdım genellikle GPU ve Gigabit Ethernet denetliyicisi driverlarından dolayı bu hata oluyormuş. Pcyi tekrar açmak için güvenli modda 2 driverı sildim ve pcyi geri
açtım. Driverları yüklemek zorunda olduğum için kendim en güncel sürümleri indirip kurdum, aynı sorun devam etti. Sonra ethernet driverını başka bir driver ile değiştirdim fakat aynı sorun devam ediyor. 3 gündür bu hatayla uğraşıyorum. Yardımcı olmaya çalışanlara şimdiden teşekkür ederim.

PC :

-CPU 2670qm
-GPU gtx525m
-HDD 650gb 5400rpm
-RAM DRR3 1333mhz 4gb
-WİNDOWS 8.1PRO x64
-TOSHİBA L750-1ML

Hata: System_thread_exception_not_handled (atikmdag.sys)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bedede vardı Aygıt yöneticisinden wireless'i devre dışı bırak modeline göre kendi sitesinden indir.Aygıt yöneticisini aç wireless sürücüsünü güncelleştir otomatik değil elle seç indirdiğin dosyayı göster hepsi bu.

Wireless sürücüsünü güncellerken hata verip restart atıyor.
İlk olarak var olanları kaldırıp aygıt yöneticisinden wireless aygıtını sürücüleri ile birlikte tiki işaretli olarak kaldır. Donanım değişikliklerini tara tıklayıp verdiğimi yükle.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı