Windows 8.1 Mavi ekran

• Konuyu başlatan alkano
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.139

alkano

Kilopat
Daha fazla  
Windows 8.1 laptop var bende. Asus k56cb, bir kere işini adam akıllı yapamadı bu bilgisayar kıracağım bir gün, sürekli mavi ekran veriyor. Dota2 oynuyorum ondan atıyor, canıma tak etti cidden, çözüm formatsa format deyin. Kendim attım ama düzelmedi, sistem mi bozuk anlamadım. Ne yaptıysak düzelmedi bir türlü, driver güncelle dediniz, onu da yaptık ama driver güncelleye güncelleye bir hal oldum yine düzelmedi.

Minidump: Desktop.rar — Yandex.Disk

Olay günlüklerine baktım bonjuerservice varmış galiba, onda hep hata var sürekli. Başka bir şey bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın çoğu uygulamasıyla birlikte gelen bir program galiba. Safari, quicktime, itunes kurulumlarıyla yükleniyor sistemlere. msconfig'den başlangıçta çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz. Eğer başlangıçta varsa, devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse tüm apple uygulamalarını ve bonjour isimli programı kaldırıp, ccleaner türevi uygulamalarla geçersiz regedit kayıtlarını düzelterek denemenizde fayda var. Yardımcı olabilmişimdir umarım.

Bonjouru kaldırdım bakalım bir hata alabilicek miyiz format atsak kökten çözüm düzelmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Widi - Wireless Display
Bunu kaldır, önceki konunda da demiştim bulamadım demiştin.
Hala bulamazsan bunu bul ve sil;
iwdbus.sys
___
ATk sürücünü güncelle, güncel sürümü vermiştim ancak yüklememişsin gördüğüm kadarıyla.
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED(dxgmms1.sys) Hatası | Sayfa 2
___
Aicharger kaldır, bunu da demişim ama kaldırmamışsın. Bunları yapmadan çözüm olacağını sanıyorsan boşa beklersin.
İntel ekran kartı sürücünü güncelle, Intel(R) Dynamic Platform & Thermal Framework program veya sürücüsünü sil, Realtek kart okuyucu sürücünü kaldır yada güncelle, Atheros sürücünü güncelle, Nvidia sürücünü güncelle.
Bir sürü güncel olmayan sürücü var. Atacaksan temiz format at, attım dediğin format değil recovery yapmışsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı