Windows 8.1 mavi ekran

T

Technogamer

Ziyaretçi
Arkadaşımın bilgisayarında mavi ekran çıkmış. Ben bazı işlemler yaptım artık çıkmıyor. Merak ettim bilgisayar kaç gün mavi ekran vermezse tamamen düzeldiğini anlarız?

Kardeş benim bildiğim mavi ekran ram hatasıyla da çıkabilir. Yani biraz sabredin, bir hafta falan sonraya kadar vermezse sıkıntı yok. Ama bir daha mavi ekran verirse bir ramleri de çıkar tak. Tek bildiklerim bunlar kardeşim kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostoyevski nasıl işlemler yaptın, bana da bir yardımcı olur musun?

Arkadaşımın bilgisayarında mavi ekran çıkmış. Ben bazı işlemler yaptım artık çıkmıyor. Merak ettim bilgisayar kaç gün mavi ekran vermezse tamamen düzeldiğini anlarız?
Anlayamazsın. Bir bakarsın başka nedenden tekrar karşına çıkar
1 hafta içinde almazsa düzelmiş olabilir.

- - - Güncellendi - - -

Dostoyevski nasıl işlemler yaptın, bana da bir yardımcı olur musun?
Ayrı bir konu açıp c:windows/minidump içindeki dosyaları bize upload edin.

Peki anlık mavi ekran vermesi mümkün mü? Yani kalıcı bir sorun olmayacak. Sadece bir defasına mavi ekran çıkmış olabilir mi?

.dmp dosyasını gönderin.

.dmp dosyası yok. Zaten konudada yazdığı bazı şeyler yaptıktan sonra uzun zamandır çıkmıyor mavi ekran.

Benim merak ettiğim anlık mavi ekran vermesi mümkün mü? Yani kalıcı bir sorun olmayacak. Sadece bir defasına mavi ekran çıkmış olabilir mi?

Peki anlık mavi ekran vermesi mümkün mü? Yani kalıcı bir sorun olmayacak. Sadece bir defasına mavi ekran çıkmış olabilir mi?
Anlık mavi ekranlar olabilir. Sıcaklıktan veya kilitlenmelerden dolayı çıkabilir.

Anlık mavi ekranlar olabilir. Sıcaklıktan veya kilitlenmelerden dolayı çıkabilir.

İşte istediğim cevap. Revo ile bir program kaldırıyordum. Birden kilitlendi mavi ekran verdi. HDD ve ram tarattım temiz çıktı. Sanırım anlık bir kilitlenme oldu. Teşekkür ederim.

Technogamer, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…