Windows 8.1 mavi ekran

T

Technogamer

Ziyaretçi
Arkadaşımın bilgisayarında mavi ekran çıkmış. Ben bazı işlemler yaptım artık çıkmıyor. Merak ettim bilgisayar kaç gün mavi ekran vermezse tamamen düzeldiğini anlarız?

İşte istediğim cevap. Revo ile bir program kaldırıyordum. Birden kilitlendi mavi ekran verdi. HDD ve ram tarattım temiz çıktı. Sanırım anlık bir kilitlenme oldu. Teşekkür ederim. :)
:) Revo tavsiye etmediğim programlar arasındadır. Kritik hatalara sebep olabiliyor, sizin yaşadığınız daha buz dağının görünen kısımları :) Rica ederim Tekrar olursa Dump'ları paylaşmayı unutmayın.

Olay programla ilgili değil. Program kaldırma programları önermiyor Murat. Bence sorun değil kullanmayı bilene ama yine dediğimiz gibi DMP olursa yollayın. Şu an yelkensiz gidiyorsunuz. Olmayan bir soruna çare arıyorsunuz. orada bir veri olmadan sorunun kaynağını belirleyemeyiz.

Technogamer, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı