Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #1 Bilgisayarım belirli aralıklarda mavi ekran veriyor. Yeni Windows 8.1 kurdum. Minidump dosyası: Minidump.rar Yardım edebilecek yok mu acaba ? @Murat5038 Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleme: 3 Kasım 2019
Bilgisayarım belirli aralıklarda mavi ekran veriyor. Yeni Windows 8.1 kurdum. Minidump dosyası: Minidump.rar Yardım edebilecek yok mu acaba ? @Murat5038 Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
KS KS Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #11 SSD yi taradım. Bir sorun yok şimdi sıra HDD ye geldi. Slecded dedi: SSD yi taradım. Bir sorun yok şimdi sıra HDD ye geldi. Genişletmek için tıkla... HDD temiz çıktı Ram kontrolü yapacağım. MayCrasH dedi: Evet çıkan sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Fakat mavi ekranı neden aldığımı anlamadım hayla. Slecded dedi: SSD yi taradım. Bir sorun yok şimdi sıra HDD ye geldi. HDD temiz çıktı Ram kontrolü yapacağım. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Fakat mavi ekranı neden aldığımı anlamadım hayla. Genişletmek için tıkla... @MayCrasH Mavi ekran hatası devam etmekte. Son düzenleme: 5 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
SSD yi taradım. Bir sorun yok şimdi sıra HDD ye geldi. Slecded dedi: SSD yi taradım. Bir sorun yok şimdi sıra HDD ye geldi. Genişletmek için tıkla... HDD temiz çıktı Ram kontrolü yapacağım. MayCrasH dedi: Evet çıkan sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Fakat mavi ekranı neden aldığımı anlamadım hayla. Slecded dedi: SSD yi taradım. Bir sorun yok şimdi sıra HDD ye geldi. HDD temiz çıktı Ram kontrolü yapacağım. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Fakat mavi ekranı neden aldığımı anlamadım hayla. Genişletmek için tıkla... @MayCrasH Mavi ekran hatası devam etmekte.