Windows 8.1 metro başlat menüsü var mı?

theblade

Hectopat
Başlıkta dediğim gibi 3 tane sorum var.

1- Windows 8.1 Single Language'de metro başlat menüsü ve mağaza var mı?

2- Ve ben ISO dosyasını indirdim. Fakat Windows 10 açık olduğu için "sources/setup.exe" bölümünden çalıştırıyorum. USB'den Boot etmiş oluyor. Yükselt seçeneğini seçsem bile "özel kurulum" seçeneğini seçin diyor USB'den Boot edildiği için. Özel Kurulum'u seçersem (D: )'Ye dokunmazsam direk disk bölümleri geldiğinde 116 GB'lik (C: ) Diskini seçersem (D: )'Deki 104 GB fotoğraf gider mi?

3- özel kurulumda bütün 'Wi-Fi Driver'ları vb.' Bütün Driver'lar siliniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

2- Ve ben ISO dosyasını indirdim. Fakat Windows 10 açık olduğu için "sources/setup.exe" bölümünden çalıştırıyorum. USB'den Boot etmiş oluyor. Yükselt seçeneğini seçsem bile "özel kurulum" seçeneğini seçin diyor USB'den Boot edildiği için. Özel Kurulum'u seçersem (D: )'Ye dokunmazsam direk disk bölümleri geldiğinde 116 GB'lik (C: ) Diskini seçersem (D: )'Deki 104 GB fotoğraf gider mi?

Var. Fakat Mağaza desteklenmiyor.

1-) Var. Fakat Windows 8/8.1 Mağaza desteği kesildi.
2-) D' ye dokunmazsan birşey olmuyor tecrübem var :D. Ama yine de yedek al sen.
3-) Format atarsan siler ama bildiğim kadarıyla Windows 8.1 ve sonrası driverleri otomatik olarak kuruyor. Sen yine de driverlere bak.

Biz buna acemi formatı diyoruz. USB ile Boot et. Daha sonra sadece C: Sil :)

Abilerim ablalarım çok teşekkürler. D Diskine hiçbir şey olmadı. C Diskini silmeden ileri dedim. Ve dosyalarıma hiçbir şey olmadı. Ve şuna şaşırdım;
Orjinal siteden Windows 8.1 İSO dosyasını indirdim. Sahte değil. Fakat mağaza geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı