Windows 8.1 mi 7 mi?

Gerçekten performansı var 7 ile aşağı yukarı aynı sadece Başlat'a alışamayabilirsiniz. Boşta 8 GB RAM'den 3.5 GB yiyen Windows 10'dan iyidir. Bu arada konuyu hortlatmak yerine yeni konu açıp yazabilirdiniz.

Windows 8.1.

Gerçekten performansı var 7 ile aşağı yukarı aynı sadece Başlat'a alışamayabilirsiniz. Boşta 8 GB RAM'den 3.5 GB yiyen Windows 10'dan iyidir. Bu arada konuyu hortlatmak yerine yeni konu açıp yazabilirdiniz.
Hocam aslında aynı konu olduğu için yeni konu açmamak daha doğru geldi bana.

Windows 7 yi tek kullanma amacım hızlı bir sistem olması. Güvenlik ve güncelleme kısmı önemli hiç önemli değil benim açımdan bu işletim sistemini kullanacağım sistemlerde. Ama 8.1 hem güncel hem de Windows 7 de alabileceğim hızı veriyorsa neden olmasın.

Son düzenleme:
Windows 8.1 hocam, grafik efektlerini kapatabilirsiniz ekran kartı düşükse.

Pek kaldırmaz gibi gözüküyor bende 4 GB'lık kasa vardı ekran kartı ve işlemcisini bilmiyorum Windows 7 zor kaldırıyordu. CS 1.6 10 FPS falandı.

Windows 8.1 hocam, grafik efektlerini kapatabilirsiniz ekran kartı düşükse.
Çok ahım şahım grafik efektleri yok zaten Windows 10 ile eşdeğer, yani kapatırsanız Bu bilgisayar'ı açmak dışında etkisi %1 bile değil.
Daha önce hem 7 hem de 8.1 kullanmış biri olarak söylüyorum bunu, Windows 10'u sadece sisteminizde SSD varsa kurun.

SSD var ise kesinlikle Windows 10'u öneririm.
HDD var ise daha düşük gereksinimli olduğu için 8.1 öneririm çünkü HDD'li sistemlerde en hızlı 8.1 performans verir disk kullanımı daha düşük olduğu için 8.1kullan HDD ise.
HDD varken sakın kurma Windows 10'u HDD'yi öldürüyor çünkü ben kurdum fakat yavaşlıktan ne oyun oynayabildim ne işlem yapabildim. Windows 8.1'in metro başlangıç ekranını sevmeyebilirsin ben en çok 7'yi beğeniyorum.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben de kararsızım sizce 7 de kalayım mı yoksa 8.1 mi?

işlemci : İntel dual core 2 2.4 GHZ
4 GB DDR2 Ram
256 MB Ekran kartı NVİDİA
HDD 160 GB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…