Windows 8.1 istiyorum. Windows 10 kullanıyorum baktım. Windows 8.1, Windows 8 üzerine güncelleme olarak gelmiş. Önce Windows 8imi indirmeliyim? Çünkü hiçbir yerde bulamadım.
Windows 8.1 istiyorum. Windows 10 kullanıyorum baktım. Windows 8.1, Windows 8 üzerine güncelleme olarak gelmiş. Önce Windows 8imi indirmeliyim? Çünkü hiçbir yerde bulamadım.
Eski sistem olduğunu düşünüyorum, bu yüzden disk bölüm düzeni MBR seçin ve başlata basın. Sisteminiz UEFI destekliyorsa kesinlikle UEFI seçin, MBR seçmenize gerek yok.
Tamamlandığı zaman kontrol edin, USB'e dosyalar yüklenmiş mi diye.
Bilgisayar açılırken BIOS'a girin ve boot ederek Windows'u kurun.
Eski sistem olduğunu düşünüyorum, bu yüzden disk bölüm düzeni MBR seçin ve başlata basın. Sisteminiz UEFI destekliyorsa kesinlikle UEFI seçin, MBR seçmenize gerek yok.
Tamamlandığı zaman kontrol edin, USB'e dosyalar yüklenmiş mi diye.
Bilgisayar açılırken BIOS'a girin ve boot ederek Windows'u kurun.
BIOS'ta nasıl boot ediyoruz söyler misin ben öyle şeylerden çok anlamıyorum ve evet eski bilgisayar GT 710 2 GB i3 3220 4 GB DDR3 RAM and 240GB HDD. (sonradan ekleme USB'nin içinde başka şeylerde var sıkıntı olur mu?)
Evet, internette ucuz lisans satan yerler var. Sana, sadece o lisans sorduğu ekranı geçmeni ve deneme sürümünü başlatman için lisans anahtarları vereceğim. Microsoft tarafından orijinal lisans anahtarıdır ve Windows'u etkinleştirme için kullanılamaz. Sadece deneme sürümünü başlatmak içindir.
Kod:
Windows 8.1 Home: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Windows 8.1 Pro: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Windows 8.1 Single Language: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC