Windows 8.1 nasıl indirilir?

Yuxi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060-6G, Ryzen 5 5600, 16GB 3444mhz
Windows 8.1 istiyorum. Windows 10 kullanıyorum baktım. Windows 8.1, Windows 8 üzerine güncelleme olarak gelmiş. Önce Windows 8imi indirmeliyim? Çünkü hiçbir yerde bulamadım.

USB yeni bozuldu söyler misiniz?

Tamam.

• Windows 8.1 ISO dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz ISO dosyasını RAR'dan çıkartın.
  • "Sources" adlı klasöre gelin ve setup.exe yönetici olarak çalıştırın.
  • Önemli: Asla disk biçimlendirme ekranına gelince ellemeyin çünkü ISO dosyasını Windows üzerinden çalıştırıyorsunuz.
  • Diski biçimlendirdiğiniz zaman asıl kullandığınız Windows'a bir şey olabilir ve kuracağınız setup çalışmayabilir.

Tamam.

• Windows 8.1 ISO dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz ISO dosyasını RAR'dan çıkartın.
  • "Sources" adlı klasöre gelin ve setup.exe yönetici olarak çalıştırın.
  • Önemli: Asla disk biçimlendirme ekranına gelince ellemeyin çünkü ISO dosyasını Windows üzerinden çalıştırıyorsunuz.
  • Diski biçimlendirdiğiniz zaman asıl kullandığınız Windows'a bir şey olabilir ve kuracağınız setup çalışmayabilir.

Dostum sanırım anlamadım bir önceki mesajdaki fotoğraf zaten Setup.EXEden geliyor.

Dostum sanırım anlamadın bir önce mesajdaki fotoğraf zaten setup.exe.

Hata verirse USB ile format atacaksınız maalesef. Hatayı gördüm. İsterseniz, Windows BT klasörünü silip deneyin. Gizli öğeleri göster diyerek bulabilirsiniz.

Hata verirse USB ile format atacaksınız maalesef. Hatayı gördüm. İsterseniz, Windows BT klasörünü silip deneyin. Gizli öğeleri göster diyerek bulabilirsiniz.

Efendim Discord'unuz varsa ekran açayım gösterseniz olur mu?

Efendim Discord'unuz varsa ekran açayım gösterseniz olur mu?

Gizli öğeleri açarsanız Windows BT klasörünü görürsünüz. Onu silin. Sonra, tekrar dediklerimi yapmayı deneyin. Discord vermek yasak maalesef.

Adsız.png

Windows 8.1 istiyorum. Windows 10 kullanıyorum baktım. Windows 8.1, Windows 8 üzerine güncelleme olarak gelmiş. Önce Windows 8imi indirmeliyim? Çünkü hiçbir yerde bulamadım.
Hocam şu adam gayet iyi anlatmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu adam gayet iyi anlatmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben buradan yapmıştım

Hocam şu adam gayet iyi anlatmış.

Ben buradan yapmıştım.

Bilgisayar açılırken sürekli F8 bas ve güvenli mod gir. Ondan sonra silmeyi dene. İçine girer misin, ne var?

Sources var phanter var. Phanterin içi boş.

Hocam şu adam gayet iyi anlatmış.

Ben buradan yapmıştım.

Yine hata verdi bende başta oradan bakarak yapmıştım zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı