Windows 8.1 nasıl indirilir?

Hocam Windows 10 mu istiyorsunuz 11 mi? Ona göre atayim. LTSC Windows'un şirketler için çıkardığı özel sürümlerdir, içinde neredeyse hiçbir gereksiz uygulama yoktur(Store dahil). Hatta hesap makinesi bile Windows 7'deki eski hesap makinesidir. Yani performans odaklı düşük sistemler için uzun ömürlü bir Windows sürümü, mesela Windows 10 IoT LTSC 2032'ye kadar destek aliyor.

Windows 10 kullanıyorum hocam aslında bilgisayarım çok kötü değil GTX 1650'i 5 10300H 16 GB RAM gibi özellikler var ancak yine de performans kaybı yaşıyorum laptop olduğu için bunun için atarsanız sevinirim.

Windows 10 kullanıyorum hocam aslında bilgisayarım çok kötü değil GTX 1650'i 5 10300H 16 GB RAM gibi özellikler var ancak yine de performans kaybı yaşıyorum laptop olduğu için bunun için atarsanız sevinirim.
Hocam o sistemin Windows 10 veya 11'de performans kaybı yaşamasının imkanı yok. Bakımlarını düzenli yapıyor musunuz?

Windows 11 LTSC 2024 bu ay çıkacak, bir deneyin derim hocam. O sistemde güç yönetimi ayarlarınız sorunludur ondan düzgün FPS almiyorsunuzdur. Bir de donanımlarınız muhtemelen 8.1 desteklemiyecektir.

Hocam o sistemin Windows 10 veya 11'de performans kaybı yaşamasının imkanı yok. Bakımlarını düzenli yapıyor musunuz?

Hocam aldığımdan beri termal macunu yenilemedim desem :D

Windows 11 LTSC 2024 bu ay çıkacak, bir deneyin derim hocam. O sistemde güç yönetimi ayarlarınız sorunludur ondan düzgün FPS almiyorsunuzdur. Bir de donanımlarınız muhtemelen 8.1 desteklemiyecektir.

İlk önce Windows 10 LTSC deneyeceğim hocam eğer beğenirsem neden olmasın.

İlk önce Windows 10 LTSC deneyeceğim hocam eğer beğenirsem neden olmasın.

Performans manasında pek farkları yok, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kurun.

Performansının kaybı yüksek ihtimalle ondandır. İşletim sistemi değiştirmenize gerek yok, bir içindeki tozları alın ve termal macununu yenileyin.

Performansının kaybı yüksek ihtimalle ondandır. İşletim sistemi değiştirmenize gerek yok, bir içindeki tozları alın ve termal macununu yenileyin.

Hocam yakın zamanda zaten bilgisayarımı değişeceğim bu yüzden çok fazla önemsemiyorum bu bilgisayarı işletim sistemini de sadece denemek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı