Windows 8.1 nasıl indirilir?

Win 8.1'i direk indirmeye pek gerek yok, win 8'e istemeden geçmem aslında apansız çöken win 10'dan sonra otomatik olan kurulumla internet açıkken sistemden otomatik kurulan win 8 sistemi ve ardından da win 8.1'e otomatik güncelleştirmeyi onaylamayla kendisini update ederek geçmiş oldu örneğin. Yani win 8 sistemdeyse otomatik güncelleme bunu win 8.1 yapmak için sizden onay istiyor. (Lisanslı veya lisanslı olma şartı aranmaksızın)

Ben bunu direk yaşadım win10'dan çökerek önce win 8 sonrasında win 8.1 e update edilen sistemde veya şu anda kullandığım win 8.1 sürümünde. Win 10 iyi ki de çökmüş win 8.1'de hiçbir sorun win 10'daki gibi yaşamadım. Çünkü çok sağlam ve çok da stabil. Çökme veya bozulma riski hemen hemen hiç yok gibi.

Win 8.1 'e bu yolla (win 10'un çökmesi ve sonrasında sistemin kendisini tamirle) geçtikten sonra masaüstü PC'im bu sistemi "Casper Nirvana" olarak tanımladı ve hala öyle de duruyor. Halbuki Casper Nirvana değildi benim sistemim; 8 GB RAM, intel i3 işlemci , ortalama bir ekran kartı olan ve 500 GB SSD' si olan toplama bir sistemdi. neden böyle bir tanımlamayı yaptı acaba? Çünkü yedek parçayla kendimce toplanan sistemim "Casper Nirvana" ile tam bir eşitlik gösterdi ve PC de bunu böyle tanımladı. Sanrım tek açıklaması budur. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı