Windows 8.1 nasıl kurulur?

AxisVg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Windows 7'den Windows 8.1'e geçmeyi planlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki hususları uygulasam sizce bir problem çıkar mı? Ya da bana önerdiğiniz bir yöntem var mı? Bu tarz konularda pek bir bilgim yok.

Arkadaşlar selam. Windows 7'den Windows 8.1'e geçmeyi planlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki hususları uygulasam sizce bir problem çıkar mı? Ya da bana önerdiğiniz bir yöntem var mı? Bu tarz konularda pek bir bilgim yok.

Windows kurulum aşamasında benim size önerim format şeklinde yüklemeniz örnek:
-Rufus -Winsetup From Usb
Bu tarz programlar ile yüklerseniz hem daha güvenli hem de daha temiz bir yükleme olur.
BAŞTAN YÜKLEME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLA (RUFUS)
BAŞTAN YÜKLEME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLA (Winsetup From Usb)

Sanırım videodaki gibi disk kullanmadan yapacaksınız.
Windows ISO dosyasını indirip içini bir klasöre çıkarıp setup.exe ile kurabilirsiniz.

ISO dosyasını indirip Rufus'la USB belleğe yaz gerisi bildiğimiz format aşamaları.

Format atmaktan biraz korkuyorum zaten bilgisayarım eski ve format sonrasından hangi programları kuracağımı bilmiyorum. Daha öncesinde bir format deneyimim oldu ve sonu bilgisayarcıda bitmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı