HackerMulayim
Decipat
Peki format sonrası kurmam gereken programları nereden bulabilirim yönlendirirsen sevinirim.
İsimleri ile arayabilirsiniz.
Peki format sonrası kurmam gereken programları nereden bulabilirim yönlendirirsen sevinirim.
İsimleri ile arayabilirsiniz.
Arkadaşlar selam. Windows 7'den Windows 8.1'e geçmeyi planlıyorum.
Bu videodaki hususları uygulasam sizce bir problem çıkar mı? Ya da bana önerdiğiniz bir yöntem var mı? Bu tarz konularda pek bir bilgim yok.
Bence Windows 7'ye devam et, Windows 8.1 optimizasyon sorunlu bir işletim sistemi.
Bence Windows 7'ye devam et, Windows 8.1 optimizasyon sorunlu bir işletim sistemi.
Ya da Windows 10 kullan.
Windows 10,bilgisayar donanımı zayıf olan bilgisayarlar için uygun değil bence.Neden diye söylüyorsan, kötü donanıma sahip bilgisayarlar mavi ekrandan başka bir şey vermiyor.Ama güçlü donanıma sahip bilgisayarlar 2 veya 3 FPS arttırıyor.Ya da Windows 10 kullan.
Windows 8.1 kullanıyorum 8.1 Windows 7'ye oranla daha hızlı bir işletim sistemi bir sorun yaşamadım.
Demek ki bilgisayarın donanımları güçlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.