Merhaba, mevcut kullandığım Windows 7 upgrade edeceğim. (hayatımda ilk kez format atacağım).
USB var Rufus ile yazdıracağım fakat internet bağlantısı için sistem açılırken Wireless'e ihtiyacım mı olacak? Çünkü yok. Direkt Ethernet kablosu internet getirmez mi sürücüler yüklü olmadan?
Ayrıca Windows 8.1 Pro yükseltmek için sistem yeterli mi?
Merhaba, Windows 8.1 Pro yerine Embedded Industry Pro öneririm. Performans olarak çok fark var.
Ethernet sürücüsünü ve kablosuz ağ sürücüsünü genelde direkt tanıyor. İnternet olmadan kurulum yapabilirsiniz.
@Hououin Kyouma Otomatik olarak bağlantı kendiliğinden gelmez mi? Ethernet sürücüsü otomatik yükleniyor dediler. Ethernet portum var switch'de ona bağlı internet var yani
Windows Embedded 8.1 Industry, Windows 8.1'in özelliklerini perakende, üretim, sağlık hizmetleri vb. sektörlerdeki sınır cihazlarda kullanılacak şekilde genişletmektedir.
Merhaba arkadaşlar. Microsoft sitesi olan DreamSpark.com'da bulunan programları incelerken değişik Windows işletim sistemleri ile karşılaştım. Açıkcası doğru düzgün bir Türkçe kaynak bulamadım. Bu işletim sistemleri hakkında bilgisi olanlar bizimle paylaşırlarsa memnun kalırım. Bu işletim...