Windows 8.1 nasıl modifiye edilir?

SdtCngz

Hectopat
Daha fazla  
Yahu hocam, daha 160 gün var, o zamana kadar ohooo. O zaman ben de 10'a geçeceğim mecbur. Yeni PC alamazsam ben de 8.1'deyim. Kendim modladığım Windows 8.1 var, şu an kullanıyorum. Verebilirim bulursam dosyayı. Bir de ben 8.1 yapmadım, Windows 8.1 industry Pro'yu modladım. Çok gereksiz şey vardı, kaldırdım ve stabil yani o kadar. Ben de 8.1 kullanıyorum bende de Steam var. Ne zaman bitsin destek mecbur zaten 10'a geçeceğim. Paralı oynadığım oyunlar var.
Nasıl kendiniz modladınız hocam?

Kardeşim heyecan aramayın. Binlerce halihazırda modlanmış Windows var. Hepsini tehdit algılıyorlar forumdakiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim heyecan aramayın. Binlerce halihazırda modlanmış Windows var. Hepsini tehdit algılıyorlar forumdakiler.

AtlasOS, ReviOS, NTdev gibi yaygın Custom ISO'lar hem güvenlik yamaları açık halde hem de bütün telemetriler kapalı halde geldikleri için son kullanıcı için normal Windows'tan daha uygunlar :D

Nasıl kendiniz modladınız hocam?

NTLite, MSMG Toolkit veya winreducer EX-81 bu programlardan herhangi birini kullanabilirsiniz. MSMG Toolkit ve winreducer biraz bilgi gerektiriyor. NTLite'la YouTube'dan video izleyerek düzenleyebilirsiniz.

Hocam diğer ISO'ların içerisinde nelerle geldiğini bilmiyoruz. O yüzden kendisinin modlaması daha güvenli oluyor.

NTLite, MSMG Toolkit veya winreducer EX-81 bu programlardan herhangi birini kullanabilirsiniz. MSMG Toolkit ve winreducer biraz bilgi gerektiriyor. NTLite'la YouTube'dan video izleyerek düzenleyebilirsiniz.

Hocam diğer ISO-ların içerisinde nelerle geldiğini bilmiyoruz. O yüzden kendisinin modlaması daha güvenli oluyor.

Hocam açık kaynak olarak geliştirilen ISO'lar mevcut. Onlara rahatlıkla güvenilebilir.

AtlasOS bir süre önce güvenlik yamalarını da kapatıyordu. Topluluğun eleştiri ve tepkileri sonucu onlar da tıpkı ReviOS gibi güvenlik yamalarını geri getirdiler. Ne olduğu belirsiz ISO'lara bence de güvenilmez ama açık kaynak ve hatrı sayılı bir topluluğu olan projelere rahatlıkla güvenilebilir.

En olmadı dokümanları açar incelersiniz. Yanlış bir şey görürseniz indirmezsiniz.

AtlasOS, ReviOS, NTdev gibi yaygın Custom ISO'lar hem güvenlik yamaları açık halde hem de bütün telemetriler kapalı halde geldikleri için son kullanıcı için normal Windows'tan daha uygunlar :D

Hocam AtlasOS ve ReviOS sadece 22H2 sürümü için playbook mevcut. Bu arkadaş Windows 8.1 istediğine göre sistemi pek iyi değil galiba. NTDev'e gelirsek sanırım Tiny11 ISO'ları sanırım enfekte olmuştu.

Hocam AtlasOS ve ReviOS sadece 22H2 sürümü için playbook mevcut. Bu arkadaş Windows 8.1 istediğine göre sistemi pek iyi değil galiba. NTDev'e gelirsek sanırım Tiny11 ISO'ları sanırım enfekte olmuştu.

Tiny 11 hakkında net bir şey diyemem ama bir süre ReviOS11 kullandım ve şu anda da EndeavourOS ile birlikte ReviOS10 kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum.

Sistemim iyi hocam. Aslına bakarsanız sistemi yazdığımda bana neden windows 10 kullanmıyorsunuz hatta 11 de diyebilirsiniz.

Windows içerisinde WM ile çok sanal windows açıyorum haliyle her CPU RAM önemli benim için. Bir de 8.1 ile her windows a macro mouse tanımlar iken windows 10 da mavi ekran hatası alıyorum :)

Ondan dolayı bu editlenmiş windowsları kullanmak yerine kendi windows 8.1 single language'imi editlemek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı