Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
www.technopat.net
Umarım yardımcı olur ama o sistemde 8.1 desteği olmadığı için yine sorunlar yaşayacaksınız.
Windows 8.1 dandik bir işletim sistemi değildir bu forumda sistemi iyi olmayan ya da orta seviye olan çoğu sistem için öneride bulunduk 2023'e kadar desteği olan bir işletim sistemi ve biz bu forumda dandik bir şey önermiyoruz.
Windows 8.1 dandik bir işletim sistemi değildir bu forumda sistemi iyi olmayan ya da orta seviye olan çoğu sistem için öneride bulunduk 2023'e kadar desteği olan bir işletim sistemi ve biz bu forumda dandik bir şey önermiyoruz.
Her sistem farklı olabiliyor ben eski bilgisayarımda ki 5400RPM ile 20 saniyede Windows 10 Boot ederken arkadaşımın sistemi 2.30 dakika da anca açılıyordu. Ve sistemi benden daha iyiydi bu arkadaşla benzer sistemi vardı.
Hocam sistem özellikleriniz iyi kasmanıza gerek yok. SSD alırsınız zaten en geç 1 sene sonra? Çok pahalı değil 120GB'lık alsanız yeter. HDD'ye de oyunları kurarsınız sonra keyfinize bakın.
Hocam bende Win 7 Key vardı bedava bir şekilde Win 10'a geçtim sonra Win 8.1 geçtim geçen yene Win 10 kurmuştum dijital lisans diye bir şey sayesinde Key'e hiçbir şey olmamış.
Hesabınızı bağlayabilirsiniz. En azından ileride geri dönerseniz hiç uğraşmazsınız Key ile.