Yalnız arkadaş bize Windows 7'de yaşadığı problemi yazmamış. Arkadaş neden herkesin Windows 8'i önerdiğini meraklanıp buraya konu açmış. Doğal olarak neden önerildiğini açıklıyoruz.
Abi olaya bak ya. Windows 8 yüklersin. Konuları da Windows 8 bölümüne açar ve rahatına bakarsın. Hepsi bu. Ben de diyorum bu arkadaşın derdi ne. Boşa vakit kaybı.
Çünkü Windows 7 bölümünde bir konu açtım ve 2 günde 6 yanıt geldi fakat burada 5 dakikada 12 yanıt geldi, Windows 7 kısmını kimse önemsemiyor. Başlıkta da yetkililer seslendim.
Çünkü windows 7 bölümünde bir konu açtım ve 2 günde 6 yanıt geldi fakat burda 5 dakikada 12 yanıt geldi ,windows 7 kısmını kimse önemsemiyor.Başlıkta da yetkililer seslendim
Çünkü Technopat üyelerinin %99.9'u Windows 8 ve 8.1 kullanıyor ve doğal olarak da konular Windows 8.1 bölümüne açılıp orada cevaplanıyor. Dur bi' dakika... Erdem yoksa sen misin?
Ben herkes demedim çoğunluk dedim hemen havalara girme ! Ayrıca ben 8.1 bulsam yükliyeceğim fakat elimde key yok o yüzden 8 kullanıyorum yoksa 8.1 isterim Ben 8 den şikayetçiyim 8.1 den değil .
Ben herkes demedim çoğunluk dedim hemen havalara girme ! Ayrıca ben 8.1 bulsam yükliyeceğim fakat elimde key yok o yüzden 8 kullanıyorum yoksa 8.1 isterim Ben 8 den şikayetçiyim 8.1 den değil .