Windows 8.1 nasıldır ?

Arkadaş,Windows 7 kullanmak istiyor. Siz ise ısrarlar 8 diyorsunuz anlayamıyorum sizi.

Yalnız arkadaş bize Windows 7'de yaşadığı problemi yazmamış. Arkadaş neden herkesin Windows 8'i önerdiğini meraklanıp buraya konu açmış. Doğal olarak neden önerildiğini açıklıyoruz.

Peki sen Windows 7'yi kullan. Benim anlayamadığım konuyu neden Windows 8.1 bölümüne açtın?

Çünkü Windows 7 bölümünde bir konu açtım ve 2 günde 6 yanıt geldi fakat burada 5 dakikada 12 yanıt geldi, Windows 7 kısmını kimse önemsemiyor. Başlıkta da yetkililer seslendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü windows 7 bölümünde bir konu açtım ve 2 günde 6 yanıt geldi fakat burda 5 dakikada 12 yanıt geldi ,windows 7 kısmını kimse önemsemiyor.Başlıkta da yetkililer seslendim
Çünkü Technopat üyelerinin %99.9'u Windows 8 ve 8.1 kullanıyor ve doğal olarak da konular Windows 8.1 bölümüne açılıp orada cevaplanıyor. Dur bi' dakika... Erdem yoksa sen misin?

Emin misin ? Git bir bak technopat masaüstü görüntüleri konusuna %80 windows 7 kullanıyor !

Ben herkes demedim çoğunluk dedim hemen havalara girme ! Ayrıca ben 8.1 bulsam yükliyeceğim fakat elimde key yok o yüzden 8 kullanıyorum yoksa 8.1 isterim Ben 8 den şikayetçiyim 8.1 den değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…