Windows 8.1 ne kadar depolama alanı kullanır?

junglerules

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Windows 8.1 kullanıyorum ve 120 GB SSD almayı düşünüyorum,
Sizlere üç sorum var;
1.Windows 8.1 SL Build 9600 ne kadar depolama kaplar?
2.Valorant ve PUBG Mobile dışında oyun oynamıyorum 120 GB yeterli olur mu?
3.Önerebileceğiniz güzel bir 120 GB SSD var mıdır?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Şimdiden teşekkür Ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
120GB SSD çok kısa sürede hafızanız dolar. Windows 20-25 GB harcasa, Valorant 25 GB harcasa zaten 1/3 gitti. PUBG Mobile'in kaç GB olduğunu bilmiyorum. Tavsiyem almışken en az 240 GB alın.

Yeter yeter. Dell'de 8.1 var ve çok yer kaplamıyor. Tam ne kadardı hatırlamıyorum, şu an bilgisayar da açık değil o yüzden tam sayı veremem yalan olmasın. Monster'da Windows 11 kullanıyorum ve online oyunlar ile uygulamaları da SSD'ye kuruyorum fakat topladığımda 93 GB kullanımda. Rahat yani.

120GB SSD çok kısa sürede hafızanız dolar. Windows 20-25 GB harcasa, Valorant 25 GB harcasa zaten 1/3 gitti. PUBG Mobile'in kaç GB olduğunu bilmiyorum. Tavsiyem almışken en az 240 GB alın.

Çok bir şey indirmiyorsa yeter gibi. Bütçe yoksa yapacak bir şey yok. HDD de almasın artık.

Çok bir şey indirmiyorsa yeter gibi. Bütçe yoksa yapacak bir şey yok. HDD de almasın artık.

En fazla 50-100 TL fazla verir 240GB için. Şu anda gerek olmasa ileride sıkıntı çekmeye başlar. Adamakıllı bir şey yüklemeye kalksa hafıza dolu diye uğraşır durur.

Windows 8.1 20 GB alan kaplar lakin artık desteği bitiyor ve çok iyi verim alamazsınız 10 Home kurmanızı tavsiye ederim. Valorant 30 GB'a yakın alan kaplıyor PUBG Mobile 30 GB+ kaplıyor. Ayrıca o SSD yerine birazcık daha koyup 240 GB alın ve rahat rahat kullanın. Hikvision HS-SSD-C100/240G 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri SSD'nin çoğunu kullanmak yavaşlamasına neden olur bu yüzden 240 GB alın, önerdiğim SSD kaliteli ve güzeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı