S starwars Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2014 #1 Bir bilgisayar toplayacağım ve işletim sistemine para vermek istemiyorum. Windows 8.1 öğrencilere bedava mı? Bedavaysa kaç yaşında olmak gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2014
Bir bilgisayar toplayacağım ve işletim sistemine para vermek istemiyorum. Windows 8.1 öğrencilere bedava mı? Bedavaysa kaç yaşında olmak gerekir?
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2014 #2 Evet öğrencilere bedava. Bu konuyu incelemenizi öneririm. Windows Embedded 8.1 Industry Pro
S starwars Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2014 #3 @YKTYN kaç yaşında olmak gerekir?
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2014 #4 Karne fotografını gönderip kullanan arkadaşlar var. Öğrenci olmak yeterli oluyor. Üniversite öğrencisiyseniz kimlik kartınızın fotografını yollayın. Ben o yöntemle kullanıyorum.
Karne fotografını gönderip kullanan arkadaşlar var. Öğrenci olmak yeterli oluyor. Üniversite öğrencisiyseniz kimlik kartınızın fotografını yollayın. Ben o yöntemle kullanıyorum.